Home Knjige Knjiga i tjedni planer 50 poduzetnica koje nas inspiriraju
Akcija!

Knjiga i tjedni planer 50 poduzetnica koje nas inspiriraju

160.00 Kn 115.00 Kn

Knjiga 50 poduzetnica koje nas inspiriraju u kombinaciji s tjednim planerom. Svaki tjedan mentorira vas jedna od 50 najinspirativnijih hrvatskih poduzetnica.

Kategorije: ,

Opis

Knjiga za sve poduzetnice i one koje to žele postati!

U ovoj knjizi hrvatske poduzetnice iskreno su podijelile svoju priču o razlozima pokretanja biznisa, preprekama i strahovima s kojima su se suočavale. Te priče će mnogima staviti bubu u uho i ta buba neće vam dati mira dok i same ne skočite u nepoznato.

One koje već jesu poduzetnice u tim pričama će pronaći snagu kad misle da ne mogu više i da nema izlaza. Kad vide s kakvim su se izazovima ove poduzetnice nosile ili još nose, vaši će se problemi činiti zanemarivima.

Može se reći da je knjiga 50 poduzetnica koje nas inspiriraju Biblija za poduzetnice. Kad više ne znamo kako dalje, pročitat ćemo priču o jednoj od poduzetnica – na stranici koju već znamo napamet – koja se nosi s mnogo većim problemima od naših.

Tjedni planer dolazi u kombinaciji s naljepnicama koje sadrže motivacijske poruke najinspirativnijih hrvatskih poduzetnica. Svaki tjedan mentorira vas jedna od njih!

Recenzije

Još nema recenzija.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Pročitajte više