Home Knjige Od zaposlenice do poduzetnice

Od zaposlenice do poduzetnice

(2 recenzije korisnika)

100.00 Kn

Prvi vodič za uspješan prelazak i tranziciju od zaposlenice do poduzetnice.

Fomat: 21x15cm, meki uvez

 

Kategorije: ,

Opis

7 autorica je skupilo svoje iskustvo rada s poduzetnicama i iskustva poduzetnica koje su prošle traniziciju od zaposlenice do poduzetnice, što ovu knjigu čini jedinstvenom na hrvatskom tržištu i šire.

U prvom poglavlju Ivana Matić izaziva vaše razloge za prelazak i nastoji vas potaknuti da budete poduzetnica u korporaciji. Ako vas ne uspijemo uvjeriti, onda će vam vjerojatno razlozi za odlazak drugih poduzetnica pomoći da iskristalizirate što je to što vas tjera van i privlači u poduzetništvo. Kristina Ercegović razbija sve vaše izgovore, a kad pročitate iskustva poduzetnica, ostat ćete bez ijednog.

Potom vam nastoji pokazati da svi ti razlozi zbog kojih želite pokrenuti vlastiti biznis u stvarnosti ne izgledaju baš tako i zahtijevaju kompromise.  Iskustva poduzetnica pokazuju stvarni život u prvih nekoliko godina poduzetništva.

A u trećem poglavlju vam pomaže da identificirate koji biznis pokrenuti ukoliko niste sigurni.

Sanela Kraljić vam pomaže odrediti cijenu vaše usluge ili proizvoda i daje savjete kako osigurati da uvijek imate novca na računu.

Alma Saganić je svoje ogromno iskustvo iz marketinga svela na potrebe mikro biznisa. Na primjerima naših članica pokazuje vam kako postaviti marketing plan koji će vam osigurati prodaju proizvoda i usluga što prije.

Krešimira Rendulić se nadovezuje s važnosti odnosa s javnošću i osobnom promocijom kao alatom za izgradnju malog biznisa.

Za kraj, Dijana Kobas Dešković daje prijedloge kako da vaš biznis ne ostane na mikro razini i osigura vam rast, profit i zadovoljstvo zbog kojeg ste ga i pokrenuli.

Cijela knjiga je prožeta kratkim savjetima i konkretnim rješenjima iskusne poduzetnice Kate Ivanković Marić.

Prolistajte poglavlja:

 

 

2 recenzije za Od zaposlenice do poduzetnice

  1. Gordana Kadoić

    Bogatstvo ove knjige su različiti pristupi autorica, a ista svrha. Mnoštvo korisnih odgovora na česta pitanja ispričani su kroz životne priče bivših zaposlenica, sada poduzetnica, a upravo nečija priča može biti poticaj ženi koja još uvijek važe svoju odluku, može je ohrabriti da napravi svoj prvi poduzetnički korak, jer svi prolazimo kroz uspone i padove. Bila mi je čast biti dio ovog projekta i podijeliti svoja iskustva.

  2. Andreja

    Ovo je knjiga koja daje onih prijeko potrebnih, posljednjih 10% hrabrosti kako bi potencijalna poduzetnica skočila u svijet nepoznatog, a bila sigurna da joj netko ipak pridržava leđa i da će sve biti dobro. Da sam je imala na početku svoje poduzetničke priče, moje premišljanje o tome biti poduzetnicom ili ne, sigurno ne bi trajalo toliko dugo. Osim što je ohrabrujuća, knjiga ima niz vrlo konkretnih primjera koji mogu pomoći u svakodnevnom poslovanju, od na primjer izračuna svoje satnice, do vlastite promocije na Internetu. Bravo za autorice, želim vam još puno ovako korisne i čitke literature!

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.

Pročitajte više