Proprium-10% popusta na usluge managementa i marketinga u kulturi

Proprium, obrt za edukaciju, savjetovanje i usluge osnovan je u travnju 2018. godine s ciljem pružanja usluga profesionalnog razvoja pojedincima i organizacijama koji posluju u kreativnim i kulturnim industrijama. Potaknuti smo iskustvom i željom da povećamo produktivnost i radnu učinkovitost te uštedimo vrijeme i smanjimo Vaše troškove.

Naš tim kulturalnih menadžerica teži vrhunskoj kvaliteti i stalnom praćenju tržišta. Pronalazimo organizacijska rješenja koja u najvećoj mjeri doprinose razvoju, društvenoj i tržišnoj učinkovitosti kreativnih i kulturnih industrija. Tijekom nekoliko godina stečenog iskustva u neprofitnim organizacijama i kulturnim ustanovama, uvidjele smo potrebe i poteškoće u poslovanju istih, stoga se pojavila potreba za uslugama kakve nudi Proprium.

Usluge dijelimo u tri kategorije: edukacija, koordinacija i organizacija. Krajnji oblik usluge koju ćemo Vam pružiti ovisi o potrebama i uvjetima klijenta. Uslugom edukacija nudimo individualne i grupne poduke u području marketinga i/ili menadžmenta.

Uslugom koordinacije pomažemo u određenom području poslovanja sa svrhom uštede vremena u budućem radu, a uslugom organizacije, kao što i sama riječ govori, organiziramo događaj ili projekt kako bi klijent mogao nastaviti s uspješnim radom, dok mi pomoću našeg znanja, iskustva i opreme obavljamo dogovoreni zadatak.

Saznajte više na web stranici i slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili pozivom. Radujemo se suradnji!

Svim članicama Women in Adria Proprium daje 10% popusta na usluge

ADRESA: Vinkovačka 68, 31 000 Osijek
Phone: +385 99 220 83 38
Email: [email protected]
Web: https://www.proprium.hr/

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Ingemark Barbara Meden

IT-evka Barbara Meden: „Odlično mi je u IT-u. Muškarci su jednostavni,...

Barbara Meden je Senior Project Manager u Ingemarku, hrvatskoj agenciji za razvoj softvera koja surađuje s brojnim tvrtkama u jugoistočnoj i...
- Advertisment -