Style and Wings nudi 15% popusta članicama za usluge personaliziranog stiliziranja

Style&Wings privatnim klijentima pruža personalizirane usluge stiliziranja kao što su organizacija ormara i kupovina sa stilistom.

Zašto angažirati osobnog stilista?

  • Smanjene impulzivne i neracionalne kupnje
  • Ušteda novca i vremena
  • Spremne „to-go“ kombinacije
  • Više odjevnih kombinacija s postojećim komadima

Mnogo vaših kupovina odjeće ispada da su velike pogreške, većinu komada nosite samo jednom ili dvaput, dok neka kupljena odjeća mjesecima i dalje ima etikete.

Jeste li pogledali u svoj ormar i pomislili: “Imam svu tu odjeću i ništa za obući?” Jeste li primijetili da nešto oblačite samo da biste to ponovo skinuli nekoliko minuta kasnije i vratili se istim kombinacijama?

Dress to success

Usluga osobnog stiliziranja donosi najviše benefita upravo zaposlenim ženama koje nemaju vremena za kvalitetan shopping i modno istraživanje, a opet moraju najviše brinuti o svom izgledu i imidžu.

Možda razmišljate da ako ne radite u modnoj industriji ne morate biti modno osviješteni, ali to nije točno. Ako želite imati visok položaj u korporativnom ili poduzetničkom okruženju, za uspjeh trebate odjenuti odjeću koja dobro pristaje, izgleda skupo i pomaže vam da izgledate još samopouzdanije nego prije.

Više o uslugama za osobne klijente možete vidjeti ovdje.

„Vjerujemo da je imidž jedne žene važan saveznik u njenom daljnjem poslovnom uspjehu“, poručuje Tanja Cerinski Štimac koja je s Anom Matutinović pokrenula partnersku tvrtku.

STYLE&WINGS VELIKU PAŽNJU POSVEĆUJE ŽENAMA U BIZNISU, STOGA SVIM ČLANICAMA WIA NUDI 15% POPUSTA NA SVE USLUGE PERSONALIZIRANOG STILIZIRANJA.

Za detalje se javite na [email protected] ili na broj 098235535, a ovdje pogledajte njihov Instagram profil.

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -