3 knjige za (buduće) liderice

Ako žudite za vodećom pozicijom, bilo bi dobro da konstantno ulažete u svoju edukaciju i obrazovanje. Edukacija je ključna za kasniji uspjeh ali i iskustvo. Kombinacija znanja i vjere u sebe koja proizlazi iz iskustva je baza svega što će doći kasnije.

A svaka liderica koja ulaže u sebe i svoj napredak, zna da je čitanje knjiga jedno na vrhunskih načina kako obogatiti svoj život i unaprijediti karijeru. Osim što za vrijeme čitanja nemamo doticaj sa vanjskim svijetom i problemima, dobivamo i korisne infromacije za naš posao i obogaćujemo karakter.

Za vas smo stoga pripremili 3 knjige koje bi kao liderice trebale imati u svojoj kolekciji. Svaka od njih će vas inspirirati i potaknuti da težite uspjehu, a istovremeno vam pružiti korisne savjete kako to i ostvariti. U našem webshopu su dostupna sva tri izdanja i možete ih pokloniti sebi ili svojim bližnjima.

Šefica

knjige za buduće liderice

Sophia Amoruso osnivačica je tvrtke Nasty Gal i direktorica #Girlbossa. Kreativna vizionarka, moderna poduzetnica i modni guru, Sophia je postala jednom od najistaknutijih figura u trgovini odjeće i obuće te ikonom kulture generacija žena u potrazi za kontrolom nad vlastitim karijerama i budućnosti.

Od prodaje ukradene robe na internetu i prekopavanja kontejnera za smeće, do vlasnice online webshopa Nasty Gal, Sophia Amoruso nije tipičan primjer uspješne žene. Kaže da je uspješna jer je vjerovala svojim instinktima i prepoznala koja pravila treba kršiti, a koja slijediti. U knjizi nam daje uvid u svoju priču, priču koja je samo njena, a opet univerzalno primjenjiva.

Napisala je Šeficu za djevojke poput nje: autsajderice koje traže jedinstven put do uspjeha, čak i kad je taj put prepun prepreka i neprijateljski nastrojenih ljudi. Ovo izdanje će vas sigurno potaknuti da pokrenete svoj vlastiti biznis!

50 poduzetnica koje nas inspiriraju

Ovo je knjiga za sve poduzetnice i one koje to žele postati!

U ovoj knjizi hrvatske poduzetnice iskreno su podijelile svoju priču o razlozima pokretanja biznisa, preprekama i strahovima s kojima su se suočavale. Te priče će mnogima staviti bubu u uho i ta buba neće vam dati mira dok i same ne skočite u nepoznato.

One koje već jesu poduzetnice u tim pričama će pronaći snagu kad misle da ne mogu više i da nema izlaza. Kad vide s kakvim su se izazovima ove poduzetnice nosile ili još nose, vaši će se problemi činiti zanemarivima.

Može se reći da je knjiga 50 poduzetnica koje nas inspiriraju Biblija za poduzetnice. Kad više ne znamo kako dalje, pročitat ćemo priču o jednoj od poduzetnica – na stranici koju već znamo napamet – koja se nosi s mnogo većim problemima od naših.

Djevojčica i sreća

knjige za buduće liderice

Sjećate li se priča koje završavaju srećom koja dolazi s kraljevstvom i s princem na bijelom konju?

Ovo je jedna potpuno drukčija priča koja otkriva veliku životnu istinu, a to je da se prava i istinska sreća krije u nama samima. U ovoj terapeutskoj slikovnici uživat će djeca koja će otkriti svoje unutarnje kraljevstvo, ali i odrasli jer će, čitajući je djeci, ponovno probuditi dijete u sebi.

Autorica je Irena Orlović, vlasnica izdavačke kuće Harfa specijalizirane za dječju psihologiju, a za ilustracije je zaslužna nagrađivana ilustratorica Sanja Rešček Ramljak.

Foto: Women in Adria shop/ Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -