3 kućanska aparata za obitelji s manjkom vremena

Kućanski poslovi su za mnoge noćna mora. Jedini izlaz zaposlenim osobama s prenatrpanim rasporedom je kućna pomoćnica koja vodi brigu oko čistoće njihovog doma.

No, za one koji si ne mogu priuštiti kućnu pomoćnicu s punim radim vremenom, postoje i kućanski aparati koji im mogu olakšavati obavljanje pojedinih poslova.

Multifunkcionalni kućanski aparati

Bilo da želite brzo u jednom potezu očistiti stan, pripremiti neki zdrav obrok ili osušiti i izglačati rublje, ovi kućanski aparati su spas za sve zaposlene.

Usisavač koji pere i suši podove

Philips za svoj AquaTrio usisavač kaže da je „Doktor za čistoću“. Slažemo se s njima. Osim što usisava svu prljavštinu i prašinu kao i svi klasični usisavači, ovaj usisavač usput i pere podove i sadrži četku koja odmah i suši podove što upola skraćuje vrijeme sušenja. Dakle, brzo i temeljito čisti sve u jednom potezu, a mogu ga koristiti i osobe s alergijama.

kućanski aparati            Foto: Philips.hr

Express lonac za meso i povrće

Express lonac će vam uštedjeti vrijeme, omogućiti da kuhate zdravije, bilo da kuhate meso ili povrće, i to bez suvišnih masnoća te da hrana zadrži okus. Idealan je i za pripremu dječje hrane.

Ovaj lonac ima jedinstven sustav otvaranja i zatvaranja jednom rukom te sklopive ručke, a osim svih vrsta kuhanja, u njemu možete i pržiti hranu.

kućanski_aparati2Foto: Elipso.hr

Sušilica koja istovremeno i pegla

Electrolux sušilica s parnim programima odličan je izbor jer pomoću pare uklanja nabore s odjeće te smanjuje potrebu za glačanjem, ali i osvježava robu koju još nije potrebno oprati.

kućanski_aparati3Foto: Newsroom.Electrolux.com/

Foto: 123rf

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više