6 zanimljivih načina kako nositi broš

Jeste li znale da je kod starih Rimljana najčešće korišten nakit bio broš koji je služio za spajanje odjeće? Broš ima jako dugu povijest te je stalno dolazio i odlazio iz mode. Vjerojatno i vama, kada netko spomene broš, pada na pamet naša Jadranka Kosor koja je poznata po svojoj kolekciji broševa – ima ih preko 200 i svaki nosi neku poruku.

Kako nositi broš?

I vi same sigurno imate jedan ili više broševa u kutiji s nakitom, ali ne znate kako bi ga nosile? Broš može biti prekrasan modni dodatak, ali s druge strane može i narušavati kompletnu kombinaciju koju ste odlučile odjenuti. Donosimo vam nekoliko prijedloga kako ga nositi.

1. U kombinaciji s bluzom ili kardiganom

Kao i stari Rimljani, broš možete iskoristiti da zakopčate kardigan ili preveliki izrez na vašoj bluzi i usto će biti lijepi dodatak na te komade odjeće. No svakako izbjegavajte nositi neki drugi nakit jer neće izgledati dobro u kombinaciji s brošem.

2. U kosi

Broš u kosi je veoma popularan kod vjenčanja. Mladenke ga obožavaju. No, to ne znači da ga ne možete staviti u kosu i nositi na posao. Naravno, veliki broš u ovom slučaju neće izgledati primjereno, ali mali broš prikopčan za gumicu za kosu izgledat će prekrasno.

3. Na haljini

Odlično pristaje različite haljine, uključujući i na haljine na preklop. Tamo gdje se haljina preklapa stavite broš, a posebno će istaknuti jednobojne haljine. Isto možete napraviti i s vestama na preklop.

4. Na košulji

Broš je odličan dodatak i običnoj bijeloj košulji ili košulji u kombinaciji s vestom.

Broš možete staviti i na rukav košulje.

5. Na šalu

Ipak je zima, vani je poprilično hladno i šalovi su neizostavan dio svake kombinacije, bilo za posao ili slobodno vrijeme. Zašto ne bi stavile broš na šal, bez obzira što ga skidate kada dođete u ured?

6. Na puloveru

I puloveri su obavezni zimi. Jednobojne ili tamne pulovere možete podignuti jednostavnim i lijepim broševima.

Foto: službene stranice

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -