9 poklona za djecu do 10 godina

Vrijeme je darivanja i kako bi vam olakšali, pomažemo vam u prijedlozima što možete pokloniti vašim najmilijima.

No, ipak oni koji će se najviše veseliti božićnim poklonima su upravo djeca. Odabrali smo igračke s kojima će se voljeti igrati, a koje su ujedno i edukativne i korisne.

Što pokloniti djetetu za Božić?

Za one najmlađe tu je pametna stolica s više od 50 pjesama i fraza, koju možete prilagoditi dobi djeteta. Aktivira se kad dijete sjedne ili kad se digne pa tako uz pomoć ove pametne stolice može naučiti i svoje prve riječi.

Što pokloniti djetetu za Božić

Bez obzira na dob djeteta, knjiga je uvijek jedan od boljih i zanimljivijih poklona jer potiče maštu. Za one najmlađe tu su slikovnice, a za starije razni interaktivni sadržaji koji će im pomoći da nauče nove stvari i uživaju čitajući. Predlažemo vam zanimljivu i zabavnu knjigu Upoznaj Zagreb s mnogo fotografija i duhovitih ilustracija, uz koju povijest neće biti dosadna.

knjiga_Upoznaj_Zagreb_1

Uz trampolin se djeca mogu riješiti viška energije, a uz to, može poslužiti i vama da ga ponekad koristite umjesto trčanja.

Što pokloniti djetetu za BožićDruštvene igre su također zanimljiv i koristan poklon, a na taj način pokazujete i svom djetetu da želite sudjelovati u igrama s njim. Monopoly, Trick Stick, Brainbox ABC, Naučimo engleski, Moja prva matematika i ostale društvene igre pomoći će vašem djetetu da kroz zajedničku igru uči.

Što pokloniti djetetu za Božić

 

Za one malo starije koji vole prirodu i igranje u zemlji, tu je igračka zahvaljujući kojoj će moći postati pravi vrtlari.

Što_pokloniti_djetetu_za_Božić8

Vašem malom znanstveniku darujte i pametni laboratorij u kojem će moći eksperimentirati što će ga potaknuti za kritičko razmišljanje, kreativnost, znatiželju te logiku.

Što pokloniti djetetu za Božić

Ili ga razveselite sa setom umjetničkih 3D olovaka.

Što pokloniti djetetu za BožićTakođer, kroz igru krokodilski skok naučit će kako slijediti jednostavne upute, prepoznavati brojeve ili razlikovati boje.

Što pokloniti djetetu za BožićSvom djetetu možete pokloniti i radni stol kako bi imao vlastiti ured u kojem će stvarati nove ideje i biti kreativno.

Što pokloniti djetetu za Božić

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -