A1 Hrvatska

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe – vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. Svakodnevno brinemo o potrebama naših 2 milijuna korisnika u Hrvatskoj.

Kako bismo Vam omogućili da na pravi način doživite prednosti digitalnih proizvoda i usluga, pobrinut ćemo se da među tisućama opcija zajedno pronađemo najbolja pametna rješenja koja će pojednostaviti komplicirano, uštedjeti Vam vrijeme te omogućiti da više uživate u slobodnim trenucima.

Dedicirani A1 Senior Sales Account Manager za WIA korisnice Josip Zezvički ([email protected]) Vam je na raspolaganju za stručnu pomoć kod odabira najboljeg telekomunikacijskog rješenja za potrebe Vašeg posla, uz ekskluzivne ponude i akcijske cijene samo za WIA članice.

U skladu s digitalnim načinom života nudimo konvergentnu ponudu koja uključuje kombiniranje mobilne i fiksne usluge te televiziju, a grupiranjem usluga na jednom računu ostvarujete niz pogodnosti. Nudimo cjelokupna poslovna rješenja i rješenja u oblaku, a razvijamo i nove digitalne platforme poput digitalnog ključa za hotelske sobe. Ulažemo i u sigurnosna rješenja te gradimo novi podatkovni centar na 1800m2 koji će predstavljati najmodernije postrojenje takve vrste u Hrvatskoj.

Naša Služba za korisnike bila je prva služba za korisnike u Hrvatskoj dostupna 24 sata svih sedam dana u tjednu, a prema istraživanjima po metodi Net Promoter Score (NPS), imamo najviši indeks zadovoljstva korisnika na tržištu.

U A1 Hrvatska dajemo sve od sebe kako bi svojim inovacijama i rješenjima unaprijedili digitalno korisničko iskustvo. U Moj A1 aplikaciju, logirajući se otiskom prsta dostupan Vam je jasan i jednostavan pregled potrošnje, mogućnost plaćanja računa kreditnim i debitnim karticama direktno putem aplikacije. Uz to, možete jednostavno obnavljati bonove svojim bližnjima, dijeliti gige, kupovati bonove i potražiti pomoć putem digitalnih kanala.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime