A1 Hrvatska

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe – vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. Svakodnevno brinemo o potrebama naših 2 milijuna korisnika u Hrvatskoj.

Kako bismo Vam omogućili da na pravi način doživite prednosti digitalnih proizvoda i usluga, pobrinut ćemo se da među tisućama opcija zajedno pronađemo najbolja pametna rješenja koja će pojednostaviti komplicirano, uštedjeti Vam vrijeme te omogućiti da više uživate u slobodnim trenucima.

Dedicirana A1 Senior Sales Account Managerica za WIA korisnice gđa. Goranka Marušić ([email protected]) Vam je na raspolaganju za stručnu pomoć kod odabira najboljeg telekomunikacijskog rješenja za potrebe Vašeg posla, uz ekskluzivne ponude i akcijske cijene samo za WIA članice.

U skladu s digitalnim načinom života nudimo konvergentnu ponudu koja uključuje kombiniranje mobilne i fiksne usluge te televiziju, a grupiranjem usluga na jednom računu ostvarujete niz pogodnosti. Nudimo cjelokupna poslovna rješenja i rješenja u oblaku, a razvijamo i nove digitalne platforme poput digitalnog ključa za hotelske sobe. Ulažemo i u sigurnosna rješenja te gradimo novi podatkovni centar na 1800m2 koji će predstavljati najmodernije postrojenje takve vrste u Hrvatskoj.

Naša Služba za korisnike bila je prva služba za korisnike u Hrvatskoj dostupna 24 sata svih sedam dana u tjednu, a prema istraživanjima po metodi Net Promoter Score (NPS), imamo najviši indeks zadovoljstva korisnika na tržištu.

U A1 Hrvatska dajemo sve od sebe kako bi svojim inovacijama i rješenjima unaprijedili digitalno korisničko iskustvo. U Moj A1 aplikaciju, logirajući se otiskom prsta dostupan Vam je jasan i jednostavan pregled potrošnje, mogućnost plaćanja računa kreditnim i debitnim karticama direktno putem aplikacije. Uz to, možete jednostavno obnavljati bonove svojim bližnjima, dijeliti gige, kupovati bonove i potražiti pomoć putem digitalnih kanala.

Prethodni članakUniCredit Leasing Croatia d.o.o.
Sljedeći članakRaiffeisen banka

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

mjere za srpanj

Objavljene su mjere za srpanj za mikropoduzetnike, uz neke izmjene!

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je nove potpore za očuvanje radnih mjesta za mikropoduzetnike, odnosno gospodarske djelatnosti koje zapošljavaju do 10...