A1 Hrvatska

A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe – vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. A1 Telekom Austria Grupa djeluje u sedam zemalja te zajedno pružamo usluge za približno 24 milijuna korisnika. I A1 Hrvatska ponosi se svojim brojkama – zapošljavamo oko 2000 ljudi te se svakodnevno brinemo o potrebama 2 milijuna korisnika.

U skladu s digitalnim načinom života korisnicima nudimo konvergentnu ponudu koja uključuje kombiniranje mobilne i fiksne usluge te televiziju, a grupiranjem usluga na jednom računu korisnici ostvaruju niz pogodnosti. A1 Hrvatska ulaže u razvoj 5G tehnologije te je prvi demonstrirao brzinu veću od čak 20 Gbit/s u živoj 5G mreži, što je apsolutni brzinski rekord u mobilnom segmentu u Republici Hrvatskoj. Ulažemo i u sigurnosna rješenja te gradimo novi podatkovni centar na 1800m2 koji će predstavljati najmodernije postrojenje takve vrste u Hrvatskoj.

Dedicirane A1 prodajne predstavnice za Women in Adria članice su:

  • Zagreb – Loreta Iva Lončar ( [email protected] )
  • Sjever – Snježana Patafta ([email protected])
  • Srednja i Južna Dalmacija – Danijela Perić ([email protected])
  • Slavonija – Irena Levički [email protected] ) te su Vam je na raspolaganju za stručnu pomoć kod odabira najboljeg telekomunikacijskog rješenja za potrebe Vašeg posla, uz ekskluzivne i personalizirane ponude usmjerene prema potrebama WIA članica.

Poveži svoj tim u MOZAIK pogodnosti! Kako raste tvoj tim, rastu i uštede.

Kako ostvariti uštede u poslovanju? Ako povežete dvije usluge, na svakoj dobivate 10 kn popusta, ako povežete tri 20 kn popusta te uz četiri ili više povezanih usluga ostvarujete 30 kn popusta na svakoj usluzi.

Uz sve A1 usluge birate želite li ugovornu obvezu ili ne, dok cijena ostaje ista. Nove mobilne i fiksne usluge za potpunu bezbrižnost i jednostavnu modularnost prilikom odabira. Jednostavan koncept ostvarivanja ponuda za više usluga, sve telekom usluge na jednom mjestu. Upravljanje svojim uslugama preko digitalnih kanala (Moj A1 aplikacija i web).

Usluga fiksnog interneta, telefonije i TV-a

U A1 možete osigurati usluge najbržeg fiksnog interneta, telefonije i  TV-a, sve potrebno za Vaše poslovanje.

Najbrži fiksni Internet na tržištu (do 1 Gbit/s) i neograničeni razgovori.

Uz TV uslugu možete odabrati jedan od naša 3 paketa (Sportski, Obiteljski i Filmski) te bilo-koji preostali kao dodatni TV paket. Također svoj TV paket možete vrlo jednostavnu putem Moj A1 aplikacije mijenjati svaki mjesec. 

Za djelatnosti povezane sa sportom i ugostiteljstvom: Od 29. ožujka našim smo korisnicima omogućili još više kvalitetnog sportskog sadržaja u sklopu Arena sport 1-6 kanala na kojima će moći pratiti najgledanije sadržaje kao što su HNL, UEFA Europa Liga, talijanska Serie A, francuska Ligue 1, te UEFA Liga prvaka i španjolska liga od sljedeće sezone, ali i košarkašku NBA, ABA i Hrvatsku premijer ligu, rukometnu EHF Ligu prvaka, vaterpolska, auto-moto i brojna druga natjecanja. 

Uz mobilne tarife za male poslovne korisnike dostupni su neograničeni razgovori i SMS poruke u svim novim tarifama dok u korištenju mobilnog interneta korisnici potpunu bezbrižnost.

Mobilna usluga

Savršena Biz tarifa za 189 kn mjesečno pruža neograničeni Internet i neograničene minute i SMS-ove unutar Hrvatske, Savršena za sve prilike. Povežite više brojeva u MOZAIK i ostvarite dodatne uštede. 

Svakako tu su i A1 tarife s raznovrsnim sadržajem ovisno o potrebama svakog poslovanja i zaposlenika. U razgovoru s A1 prodajnim predstavnikom napravit ćete zajedno analizu i doći do idealnog rješenja za Vaše poslovanje.

Prijenosni internet

Za potpunu bezbrižnost korištenja tu je Internet rješenje putem mobilne infrastrukture, Super Officebox, surfate bezbrižno i zovete neograničeno.

Internet možete ponijeti sa sobom, sve što je potrebno prije prenošenja je provjera dostupnosti na www.a1.hr . Instalacija Officebox usluge je iznimno jednostavna, samo uključite u struju i surfate.

U Super Officebox uslugu uključeno je 400 GB Internet prometa po maksimalno dostupnoj brzini te nakon potrošenih 400 GB brzina se spušta na 2 Mbit/s. 

Fiskalna blagajna

Fiskal1 je kompletno blagajničko rješenje prilagođeno potrebama Vašeg poslovanja. Fiskalizacija bez brige i u skladu sa svim zakonskim propisima. Intuitivno i jednostavno sučelje za korištenje uz mogućnost praćenja skladišta i zaliha roba.

Omogućen Vam je izbor između godišnje ili mjesečne licence uz mogućnost sezonskog mirovanja.


Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime