Imate ideju kako da AI rješava poslovne probleme? Dođite na AI Business Hackathon

Comping, jedna od vodećih domaćih IT tvrtki, svjetski proizvođač novih tehnologija – kompanija Dell Technologies te poslovna škola Cotrugli pozivaju sve u Hrvatskoj koji imaju dobre ideje za poslovnu primjenu umjetne inteligencije na AI Business Hackathon natjecanje.

Nude i vrijednu nagradu

Najinovativnije ideje namijenjene transformaciji procesa i rješavanju poslovnih problema s pomoću umjetne inteligencije, predstavljene na AI Business Hackathonu, bit će nagrađene s ukupno 5000 eura.

AI Business Hackathon nije samo natjecanje dobrih ideja u poslovnoj primjeni umjetne inteligencije. To je i događaj na kojem će se povezati najbolji profesionalci iz svijeta poslovanja, stručnjaci iz raznih industrijskih sektora, tehnološki eksperti, studenti te svi ostali koji žele sudjelovati u stvaranju budućnosti uz pomoć umjetne inteligencije.

Želite li unaprijediti svoje procese inovacijama u umjetnoj inteligenciji? Upoznati najbolje poznavatelje najnovijih tehnologija u Hrvatskoj te obogatiti svoja poslovna poznanstva? AI Business Hackathon događaj je koji ne smijete propustiti.

AI Business Hackathon podržale su i farmaceutska tvrtka Takeda i tvrtka Koios, konzultantska kuća specijalizirana za business intelligence.


Pročitajte više: AI razvio ključnu sposobnost mozga. ‘Bit će pametniji od bilo koga na svijetu’


Broj mjesta je ograničen

Sudjelujte sa svojim timovima od najviše četiri člana. Iskoristite priliku za stvaranje poslovnih partnerstava kojima ćete aktualizirati svoje najbolje ideje i stvoriti uspješna rješenja koristeći se alatima umjetne inteligencije.

Na događaj se mogu prijaviti timovi iz raznih industrija i domena. Primjerice marketinga, odnosa s javnošću, podatkovne znanosti, logistike, menadžmenta u zdravstvu i slično, dobri poznavatelji poslovnih procesa, ali i studenti raznih fakulteta.

Timovi će imati priliku sami odabrati na kojem procesu i unaprjeđenju žele raditi. To ovisi o njihovom domenskom iskustvu i potrebama. Primjenom alata umjetne inteligencije poboljšat će taj poslovni proces i predstaviti rješenje kao najbolju praksu.

Podijelite s nama vašu najbolju ideju kako umjetnom inteligencijom unaprijediti suvremeno poslovanje.

Prijave su otvorene do 24. veljače 2024. Požurite, broj mjesta je ograničen! Kliknite za više informacija o pravilima sudjelovanja te link za prijavu.

Foto: AI Business Hackathon

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -