Ispod poklopca AMC tehnologije kuhaju se zdrava i vrhunska jela

Uz AMC, kuhanje je jednostavno BOLJE. Ono štedi energiju i vrijeme, ali i poseban način cirkulacije zraka rezultira jelima koja su pripremljena na zdraviji način, bez puno masti i ulja. AMC sustav kuhanja dostupan je širom svijeta, a u vaše domove ga donosi i AMC Hrvatska.

Ušteda energije i vremena 

Zahvaljujući AMC-u, kuhanje nadilazi pripremu hrane i postaje nagrađujući proces koji vam omogućuje kontrolu temperature te stvaranje zdravih i ukusnih recepata, uz uštedu do 80% vremena u usporedbi s tradicionalnim metodama kuhanja.

AMC posuđe za kuhanje

Pozornost na uštedu energije, zajedno s dobrobiti i praktičnošću, jedna je od glavnih prednosti na kojima AMC temelji razvoj i stvaranje svojih proizvoda. Dakle, svakodnevno kuhanje s AMC-om znači pripremu bilo kojeg željenog jela uz značajnu uštedu energije i vremena.


Pročitajte više: 3 brzinska i slasna recepta s Instagrama


“Bolje jesti. Bolje živjeti.”

Od svog osnutka 1963., filozofija AMC-a je „Bolje jesti. Bolje živjeti“, što je vidljivo u  visokokvalitetno kulinarskom iskustvu i jedinstvenim metodama kuhanja koje se temelje na zatvorenom sustavu cirkulacije zraka te koji omogućuje kuhanje bez dodane vode i masti, ali i potiče bolju kvalitetu života. Sustav također uključuje komponente koje omogućuju kontrolu temperature i vremena, osiguravajući da svako jelo bude hit.

AMC priprema zdrave hrane

Korisnici AMC sustava strastveno kuhaju, drže se zdrave i ukusne prehrane i uživaju u tome da za stolom budu njihovi najmiliji. Dobro su svjesni nutritivne vrijednosti hrane i naučili su kako smanjiti masnoće, vodu, kalorije, energiju i vrijeme tijekom kuhanja – dijelom zahvaljujući samokontroliranoj funkciji kuhanja koju AMC stavlja na čelo pametnog i jednostavnog kuhanja.


Pročitajte više: Ines Čule nam otkriva kako isplanirati obroke i donosi zdrave recepte


AMC svojim inovativnim pristupom razbija rutinu kuhanja

Želja da se rutinska aktivnost transformira u radosno, ali jednostavno iskustvo koje može osnažiti korisnike da djeluju održivo i uštede vrijeme ono je što motivira AMC da nikada ne prestane s inovacijama i razvojem. Zbog toga je tvrtka napravila dodatni korak u svojoj Simply smart evoluciji i osmislila niz novih proizvoda koji cijeli sustav podižu na novu razinu.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -