Ana Šerić interaktivnim i jestivim suvenirom BITE ART promovira domaće umjetnike

Kad spojite radove naših poznatih slikara, Ivana Rabuzina i Vlahe Bukovca, zajedno s mladim umjetnicima Anom Kolegom, Hrvojem Majerom, OKO-m i Markom Tadićem , te ih povežete s našom članicom i umjetnicom Anom Šerić, rezultat je interaktivan suvenir BITE ART.

Suradnja hrvatskih umjetnika

Prva kolekcija ovog društveno-angažiranog projekta na kojem surađuju hrvatski umjetnici na temu jestive umjetnosti, predstavlja umjetničke paprenjake rafiniranog okusa i ručne izrade koji se nalaze u interaktivnoj ambalaži.

BITE ART

Nakon konzumacije ovih slastica, ambalaža se transformira u okvir za slike, a sadrži po četiri reprodukcije slika hrvatskih umjetnika.

„Što je i za koga je umjetnost?“

Svojim umjetničko-izložbenim djelovanjem, Ana zapravo postavlja pitanje „Što je i za koga je umjetnost?“ te na taj način ironizira temu današnje konzumacije umjetnosti. Interaktivnim suvenirom nastoji promovirati domaću umjetnost široj javnosti.

BITE ART

Višeslojni hrvatski proizvod

BITE ART kao višeslojni proizvod odličan je suvenir, ali i poslovni poklon koji može poslužiti i kao odlična dekoracija u uredima, ali i privatnim prostorijama.

Za brending i dizajn ambalaže zaslužna je Izvorka Jurić i njezin Design Bureau, dok su na u recepturi uz Anu radile Dubravka Novotni i Lidija Drobac s PBF-a te stvorile autentične paprenjake rafiniranog okusa s deset egzotičnih začina.

Ovaj suvenir možete naručiti putem Facebooka ili kupiti u trgovini Take me home naše mikro poduzetnice godine Ranke Grgić Posavec u Tomićevoj ulici 4, u Zagrebu.

Foto: Marija Gašparović, Stela Kovačić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -