Zašto je aparat za kavu važna sastavnica svakog uredskog prostora?

(Gotovo) svi su dobro upoznati s okusom i osjećajem koji pruža prva jutarnja kava. Mnogi priznaju kako tek nakon ovog toplog napitka od mljevenih i prženih sjemenki mogu spremno izvršavati svoje obaveze. Možda je baš zbog toga prostor s aparatom za kavu omiljena lokacija na svakom radnom mjestu.

Mnogi benefiti za korisnike

U današnje vrijeme svi mnogo više pozornosti pridaju radnoj okolini i ostalim radnim uvjetima, a poslodavci, osim same plaće, dodatnu „nagradu“ zaposlenicima mogu pružiti postavljanjem samouslužnih aparata na radnim mjestima.

Kratko vrijeme pripreme kave omogućava da se pauza za vrijeme radnog vremena zaista iskoristi za  odmor, opuštanje i uživanje. Dobro je poznato kako zadovoljni radnici ostvaruju bolje poslovne rezultate, pa ulaganje ovakvog tipa može donijeti višestruke koristi za sve uključene.

aparat za kavu

Osim svojim zaposlenicima, tvrtke na taj način vrhunsku kavu mogu ponuditi i svojim poslovnim partnerima te gostima. Druženje uz šalicu kave dovodi do prilike za razgovor i upoznavanje, kako kolega, tako i poslovnih partnera, a mnogi su poslovi sklopljeni upravo na taj način!

Odličan izbor za manje urede

Lavazza je jedan od najpoznatijih brandova u svijetu kave. Zbog svoje kvalitete omogućuje da na svojem radnom mjestu možete imati stalno dostupnu vrhunsku kavu koja se priprema u svega nekoliko sekundi!

Samouslužni aparati za kavu prikladni za mikro i male poduzetnike dolaze u obliku Lavazza uredskih aparata na kapsule. Sada i mali uredi s nekoliko zaposlenika mogu uživati u kvalitetnoj kavi.

aparat za kavu

Osim Lavazza aparata za kavu, Caffemanija u svom asortimanu uz kavu nudi i Lavazza kavu bez kofeina, čaj i mlijeko, kao i snack aparate te aparate za vodu na galone.

Uz narudžbu 100 kapsula Lavazza kave, mjesečno korištenje aparata je besplatno! Vrijedi za područje cijele Hrvatske, a svoje kapsule očekujte u roku od 24 sata od narudžbe. Zvuči dobro!

Women in Adria članice dobivaju gratis 25kom Lavazza kapsula kave u slučaju instaliranja malih uredskih Lavazza aparata.

Osigurajte vrhunsku kavu po niskoj cijeni i osigurajte zadovoljstvo svojih zaposlenika i suradnika, a time i poslovni uspjeh!

Dodatne informacije u našem partnerskom programu.

Foto: Unsplash, Caffemanija

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...