Naučite meditirati uz ovu jednostavnu aplikaciju

Briga o mentalnom zdravlju važna je kao i fizička spremnost. Kako bismo smanjili razinu stresa i naučili se nositi s problemima i izazovima svakodnevice, važno je pronaći tehnike koje odgovaraju našim potrebama. Jedna od njih je i meditacija.

Da bi ste krenuli s meditacijom, ne trebate biti iskusni na tom području. Predstavljamo vam aplikaciju za početnike, koja je hit u svijetu već nekoliko godina i koja će vas uvesti u svijet meditacije.

Besplatna aplikacija za meditiranje

Besplatna aplikacija Headspace osmišljena je kao trening za um, a u sklopu nje ćete dobiti 10 jednostavnih tutorijala kako naučiti meditirati te postići stanje maksimalne opuštenosti. Uz ugodan glas i upute Andya Puddicombea, osnivača projekta, savladat ćete vježbe na pravilan način te postići svoj konačni cilj. Aplikacija također bilježi i napredak, istovremeno uspoređujući vaša iskustva s iskustvima drugih korisnika. Tu je i mogućnost nadogradnje aplikacije, kupovinom dodatnih tutorijala.

View this post on Instagram

#mindfulmoments

A post shared by Headspace (@headspace) on

Posebnost ove aplikacije su i simpatični vizuali, dizajnirani za opuštanje i ugodu. Smirujuće boje jednostavno predstavljaju aplikaciju i njen sadržaj.

Za meditiranje vam je dovoljno 10 minuta dnevno, i već nakon nekoliko dana osjetit ćete poboljšanje svog mentalnog zdravlja. Mnoge slavne osobe ovaj način opuštanja prigrlile su prije mnogo godina, a tvrde da meditacija može utjecati i na način na koji doživljavamo svijet oko sebe.

Ako još uvijek niste pokušali meditirati, a početnik se, uz Headspace će vaša rutina biti ispunjena mirom i staloženošću. Krenite već danas!

Foto: Instagram/ Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

poslovni objekt b. t. c. Nedelišće

Robotizacija, automatizacija i doprinos lokalnom gospodarstvu – Otvoren novi poslovni objekt...

Pokrenut kao obiteljski obrt Tomašić davne1981., ovog je mjeseca tvrtka svečano otvorila svoj novi poslovni objekt. Projekt vrijedan 17,5 milijuna kuna...