4 aplikacije koje će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve

Nakon napornog radnog dana zasigurno vam je potrebna doza motivacije. Vrlo vjerojatno biste ostatak dana proveli odmarajući i ne radeći ništa, iako sigurno postoji lista stvari koje biste htjeli učiniti. Možda biste htjeli pročitati knjigu, otići kod frizera, na masažu ili jednostavno pogledati dobar film. Jedno je sigurno, što god planirate u životu, prvi korak je postavljanje ciljeva. Na taj ćete način znati u kojem se smjeru krećete, kakav je vaš napredak, koliko vam je ostalo do kraja puta te je li strategija koju ste osmislili uopće – dobra. U tome vam mogu pomoći i mobilne aplikacije. Evo kako!

Zabavno i korisno

Sigurno ste mnogo puta svašta isplanirali, a ništa od toga niste ostvarili. Nije jednostavno držati se zacrtanog plana jer previše različitih obaveza često stoji na putu do ostvarenju vaših ciljeva, a ponekad je to i zbog neke nepredviđene okolnosti, nedostatka samopouzdanja ili volje.

Habbit aplikacija nudi potpuno drugačiji oblik ostvarivanja ciljeva. Ispunjavanje svih vaših obaveza koje ste si upisali donosi osvojene poene i otključavanje novih nivoa zanimljivih igrica. Uz to što ćete se na ovaj način natjerati da se pridržavate svega isplaniranog, dobro ćete se i zabaviti.

Aplikacija za sreću postoji!

Ako ste imali loš dan na poslu, to će se odraziti kako na vas same, tako i na vašu okolinu. Pozvani ste na druženje s prijateljicama, ali loše raspoloženje s posla nije nestalo i najradije biste ostali kod kuće i prespavali ostatak dana? Sljedeća aplikacija pomoći će vam popraviti loš dan na poslu kako biste mogli na druženje otići potpuno sretni i zadovoljni!

Osjećati se dobro u vlastitoj koži najbolji je put ka uspjehu i ostvarenju ciljeva. Upravo to je stvar dobrih mentalnih navika i treninga, a time se upravo bavi aplikacija Happify. Pomoći će vam da naučite nekoliko zlatnih pravila kao što su:

  • žar
  • zahvalnost
  • postavljanje ciljeva
  • davanje
  • suosjećanje

Smanjite razinu stresa

Današnji ubrzani tempo života donosi veliku količinu stresa, a Breathe2Relax aplikacija pomaže da tu razinu što više smanjite. Kako biste to postigli, važno je pravilno disati. Jedan od najvažnijih elemenata u fazi relaksacije je disanje. Ova aplikacija, osim što pomaže pri opuštanju, nastoji vas osloboditi stresa krouz učenje o pravilnim metodama disanja i pritom vam pomaže da se fokusirate na kontrolu stresa i tjeskobe. Ona također nudi mogućnost slušanja glazbe tijekom svake vježbe kako bi se stvorilo mirno okruženje. Zen!

Personalizirane poruke

Ako ste nekada davno postavili određene cilje i u međuvremenu na njih zaboravili, ova će vas aplikacija podsjetiti na njih. Tut universe aplikacija funkcionira na način da dobivate bilješke iz Svemira. Prednost ovih poruka je što su personalizirane i obraćaju se direktno vama, a uz to su povremeno popraćene s vašim ciljevima i snovima. Cilj je da vas podsjeti koliko ste zapravo moćni i vrijeme je da to osvijestite!

Foto: Pexels

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -