Holivudski glumac kojeg volimo novo je zaštitno lice neodoljivog mirisa Armani Code

Giorgio Armani beauty sa zadovoljstvom predstavlja Ryana Reynoldsa kao novo zaštitno lice mirisâ Armani Code. Kampanja s kanadskim glumcem i producentom u glavnoj ulozi bit će objavljena u veljači 2019. diljem svijeta.

Karizmatična nota

Ryan Reynolds jedan je od najtalentiranijih glumaca današnjice, a baš kao što besprijekorno utjelovljuje likove u različitim filmskim žanrovima, u ovoj je kampanji odlično je predstavio ono što treba biti Armani muškarac.

„Kao simbol modernog i potpuno ispunjenog muškarca, Ryan Reynolds savršeno utjelovljuje suvremenu senzualnost Armani Code muškarca. On zrači karizmom, vjeran je sebi, krasi ga urođeni smisao za stil i posjeduje baš pravu dozu ironije“, istaknuo je Giorgio Armani.

Prva kampanja s Reynoldsom u glavnoj ulozi posvećena je novom mirisu iz linije Armani Code, Armani Code Absolu. Film je režirala Reed Morano, dobitnica nagrade Emmy za seriju „Sluškinjina priča“, dok je za fotografije zaslužan Matthew Brookes.

Armani Code lansiran je 2004. godine kao moderni odraz vlastitog ispunjenja i jedinstvene osobnosti, utjelovljujući muškarca koji s lakoćom svladava umjetnost zavođenja a trenutno je među deset najprodavanijih muških mirisa na svijetu.

Foto: L’oreal

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

ovrhe 2020.

Krenule su ovrhe! Iz Fine otkrivaju što trebate znati i učiniti!

Nakon šest mjeseci odgode, 19. listopada su krenule provedbe ovrha. Nažalost, brojni će se građani naći u nezavidnim situacijama jer su...