Nova Armani Sì kampanja s očaravajućom Cate Blanchett u glavnoj ulozi slavi modernu ženstvenost

U suradnji s Cate Blanchett, dobitnicom Oskara i globalnom ambasadoricom branda, Giorgio Armani 2019. otvara inspirativno novo poglavlje priče o legendarnim mirisima Sì.

Nova priča, nova emocija

Nova kampanja temelji se na suvremenom konceptu emocionalne energije prožete prepoznatljivom simbolikom originalnog mirisa, predstavljenog 2013. godine. Vođena idealima i nepokolebljivošću, Sì žena istinsko je utjelovljenje ljubavi prema slobodi i životu koji ne priznaje strah.

Kampanju je snimila pariška redateljica Fleur Fortuné koja je poznata po nekoliko kultnih glazbenih video uradaka koji su posljednjih desetak godina osvojili mnogobrojne nagrade. Tražeći odgovor na pitanje Što bi se dogodilo da kažeš Sì?, novi film propituje na koji način žene mogu slijediti vlastiti put, prihvaćati nepoznato i zanemarivati pravila kako bi živjele život ispunjen strašću.

Kao zaštitno lice mirisa Sì još od samog početka, Cate Blanchett utjelovljuje novu Armanijevu odu modernoj ženstvenosti. Baš kao i neodoljiva Cate, Armani Sì parfem kombinira eleganciju, snagu i neovisan duh te slavi slobodu, ljubav i život.

Ženska himna

Remiks hita You Don’t Own Me iz 1963. američke pop pjevačice Lesley Gore, legendarne himne o ženskoj neovisnosti i snazi, glazbena je podloga novog promotivnog video uratka. Njezino originalno i bezvremensko djelo postalo je svjetski klasik, dok su riječi pjesme aktualnije no ikad.

Svjetska je premijera zakazana za veljaču ove godine, a dogodit će se zajedno s predstavljanjem novog mirisa Sì Fiori. U kampanji sudjeluju još dva zaštitna lica branda Giorgio Armani Beauty – Zhong Chuxi i Sara Sampaio te svjetski poznati model Adwoa Aboah. Ove žene u dodatnim uradcima koji će biti predstavljeni krajem veljače utjelovljuju snagu, neovisnost te sve aspekte ženstvenosti koju predstavlja miris Sì. Jedva čekamo vidjeti!

Foto: PR, Screenshot YouTube

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

biti preskupa

Ponavljajte za nama: “Ok je da sam nekima preskupa”

Jedan od najvećih poduzetničkih izazova bez sumnje je odluka koliko naplatiti svoje proizvode ili usluge. Pogrešno određivanje cijena može značajno utjecati...