Beep Up – 100% iskrena konferencija podiže svijest o poduzetničkim pogreškama

Pod geslom „Bez brige – poduzetnički je griješiti“ održat će se BEEP UP – 100% ISKRENA KONFERENCIJA. Konferencija će se održati u srijedu, 5. listopada od 10:00 do 15:00 sati, u prostorijama HUB 385 u Zagrebu.

beep up

Iskreno o poduzetničkim pogreškama

Konferencija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i onima koji razmišljaju o poduzetništvu, a tom će se prilikom po prvi put iskreno i otvoreno razgovarati o poduzetničkim pogreškama i lekcijama koje su poduzetnici iz njih naučili i primijenili u svom daljnjem poslovanju.

Okupljeni će tako imati priliku iz prve ruke čuti iskustva nekih od najpoznatijih poduzetnika na ovim prostorima.

Naime, u poduzetništvu se uglavnom spominju samo uspjesi, a jako malo se otvoreno priča o pogreškama i neuspjesima, koje je zasigurno svaki poduzetnik bar jednom iskusio. No, o tome je potrebno pričati.


Pročitajte više: Tri pogreške u networkingu koje trebate izbjeći


beep up

S LinkedIna u HUB 385

Idejni začetnik i organizator konferencije, Emanuel Stojanov naglašava važnost pričanja o pogreškama, a na ideju o održavanju BEEP UP konferencije došao je radeći svoj online podcast.

„Prije otprilike godinu dana započeo sam sa svojim BIZ FAKAP serijalom na LinkedInu, a kako i inače u životu ne volim ništa što je mainstream, tako sam i taj serijal odlučio malo preokrenuti i pričati o onome o čemu baš i nemamo prilike često slušati: poduzetničkim pogreškama i lekcijama“, izjavio je.

S obzirom na odlične reakcije i interes publike, došao je na ideju da se ta online emisija preseli uživo i postane 100% iskrena konferencija te da se tako podigne svijest o strani poduzetništva o kojoj se nedovoljno priča.

Nakon izlaganja poduzetnika bit će prilike za pitanja te će uslijediti panel rasprava na temu „Izgradnja prepoznatljivog osobnog brenda i moć umrežavanja“, a potom i druženje okupljenih uz lagani ručak.

Kompletan popis izlagača, detaljan program i ostale informacije pronađite na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/3KW4l3h

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -