Beep Up – 100% iskrena konferencija podiže svijest o poduzetničkim pogreškama

Pod geslom „Bez brige – poduzetnički je griješiti“ održat će se BEEP UP – 100% ISKRENA KONFERENCIJA. Konferencija će se održati u srijedu, 5. listopada od 10:00 do 15:00 sati, u prostorijama HUB 385 u Zagrebu.

beep up

Iskreno o poduzetničkim pogreškama

Konferencija je namijenjena malim i srednjim poduzetnicima, obrtnicima i onima koji razmišljaju o poduzetništvu, a tom će se prilikom po prvi put iskreno i otvoreno razgovarati o poduzetničkim pogreškama i lekcijama koje su poduzetnici iz njih naučili i primijenili u svom daljnjem poslovanju.

Okupljeni će tako imati priliku iz prve ruke čuti iskustva nekih od najpoznatijih poduzetnika na ovim prostorima.

Naime, u poduzetništvu se uglavnom spominju samo uspjesi, a jako malo se otvoreno priča o pogreškama i neuspjesima, koje je zasigurno svaki poduzetnik bar jednom iskusio. No, o tome je potrebno pričati.


Pročitajte više: Tri pogreške u networkingu koje trebate izbjeći


beep up

S LinkedIna u HUB 385

Idejni začetnik i organizator konferencije, Emanuel Stojanov naglašava važnost pričanja o pogreškama, a na ideju o održavanju BEEP UP konferencije došao je radeći svoj online podcast.

„Prije otprilike godinu dana započeo sam sa svojim BIZ FAKAP serijalom na LinkedInu, a kako i inače u životu ne volim ništa što je mainstream, tako sam i taj serijal odlučio malo preokrenuti i pričati o onome o čemu baš i nemamo prilike često slušati: poduzetničkim pogreškama i lekcijama“, izjavio je.

S obzirom na odlične reakcije i interes publike, došao je na ideju da se ta online emisija preseli uživo i postane 100% iskrena konferencija te da se tako podigne svijest o strani poduzetništva o kojoj se nedovoljno priča.

Nakon izlaganja poduzetnika bit će prilike za pitanja te će uslijediti panel rasprava na temu „Izgradnja prepoznatljivog osobnog brenda i moć umrežavanja“, a potom i druženje okupljenih uz lagani ručak.

Kompletan popis izlagača, detaljan program i ostale informacije pronađite na sljedećoj poveznici: https://bit.ly/3KW4l3h

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Silvija Dološić Groznica Ilok

„Jednog će dana moja Lota biti ponosna na svoju mamu“ –...

Silvija Dološić Groznica Voditeljica je odjela za komunalne poslove, poljoprivredu i zaštitu okoliša Grada Iloka. Svojim je angažmanom na poslu i...
- Advertisment -