Vrijeme je da naučite kuhati uz ovu odličnu besplatnu aplikaciju

U vašoj kuhinji sigurno je bar jedna polica rezervirana za kuharice koje često prelistavate u potrazi za novim idejama i receptima. Tehnološki napredak nam je uz užurbani životni ritam donio jednu pogodnost, a to je i brzinsko pregledavanje recepata putem pametnih telefona ili tableta. Možda na taj način umanjujete posebnost tradicionalnih recepata, ali svi znamo da uz nedostatak vremena najbolje rješenje je ipak korištenje aplikacije za kuhanje.

besplatna aplikacija za kuhanje

Pronašli smo aplikaciju koja bi vam mogla dati inspiraciju u trenucima kada ste ograničeni vremenom, a tijelo vam daje signale da je krajnje vrijeme da pojedete nešto ukusno.

Jednostavna aplikacija s posebnim funkcijama

Aplikacija Whole Foods dostupna je u Google Play marketu i App Storeu. Posebnost ove aplikacije je da kategorizira recepte prema dnevnim obrocima, predjelima, pićima, glavnim jelima, salatama itd. Također ima i funkcionalan pretraživač u koji se mogu upisati pojedine namirnice, a kreiranjem profila mogu se spremiti svi recepti koje želite isprobati, te popisi za kupovinu.

besplatna aplikacija za kuhanje

Klikom na recept otvaraju se pojedinosti o jelu, je li pogodno za određena ograničenja u prehrani, koliku su mu ocjenu dali drugi korisnici te način pripreme. Ako se odlučite upravo za to jelo, onda nakon pripreme možete u aplikaciju spremiti svoje bilješke oko sitnica koje biste možda mijenjali ili dodali, a moguće je i dodati svoju fotografiju jela kako bi korisnici mogi vidjeti stvaran izgled.

besplatna aplikacija za kuhanje

Vrlo je jednostavna za korištenje i ima privlačno sučelje s obiljem slika od kojih rastu zazubice. Isprobajte ovu aplikaciju već danas i pripremite ukusno jelo u skladu sa svojim željama. Dobar tek!

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više