Povratak na posao ugodniji je i jednostavniji uz BIPA Backstage

Nakon skoro dvomjesečne stanke omiljeni make-up studio ponovno je započeo s radom, uz pojačane higijenske i sigurnosne mjere. Obnovite svoje ugodne rutine, navratite u BIPA Backstage i prisjetite se da lijep i njegovan izgled može uvelike popraviti raspoloženje i učiniti nas spremnijima za nove izazove pred nama!

Povezano:

BIPA Backstage

S postepenim ukidanjem mjera sigurnosti na velika se vrata polako vraća i svakodnevna rutina, a s njom i sve manje ili više omiljene obaveze. Jedna od najvećih je svakako povratak na posao koji su mnogi obavljali iz udobnosti vlastitog doma, a sada je došlo vrijeme za prebacivanje u staro-nove radne obrasce – ustajanje, spremanje za posao i uključivanje u uobičajenu prometnu gužvu do ureda. Ipak, dobra je vijest da se na velika vrata vratila i beauty rutina, a s njom i dobro poznati BIPA Backstage.

Uz već standardno bogatu ponudu vrhunskih kozmetičkih brendova, noviteta iz svijeta ljepote i stručne pomoći te savjeta make-up artista, make-up studio na adresi Ilica 42 sada je predstavio i nove higijenske i sigurnosne mjere za što bolju zaštitu klijentica i zaposlenica. Novi sigurnosni propisi odnose se ponajprije na održavanje razmaka od minimalno 1.5 metara između ljudi u prostoru BIPA Backstagea, zbog čega je osiguran i posebno označen prostor za kretanje. Istovremeno se u prostoriji mogu nalaziti najviše dvije klijentice, a tijekom pružanja usluge make-up artisti nosit će zaštitnu masku i vizir te pokušati maksimalno smanjiti komunikaciju. Svi zaposlenici će se organizirati u smjene kako bi radili s uvijek istim kolegama i smanjili mogućnost izlaganja riziku. Na ulazu u BIPA Backstage postavljeni su stalak za dezinfekciju ruku te obavijest o provedenim higijenskim mjerama, o čemu se više može pročitati i na BIPINIM stranicama.

Mjeseci za nama bili su puni neizvjesnosti, brige za bližnje i promjena koje su nas zadesile preko noći, stoga vraćanje u stari tempo i način života može biti podjednako stresan.

Foto i tekst: Bipa

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Biocrystal

Hrvatska inovacija Biocrystal osvojila prestižnu nagradu na jednom od najznačajnijih sajmova...

BC TECH kompanija dobitnik je godišnje nagrade “20 PLUS 20” za svoj proizvod Biocrystal®, a koju dodjeljuje jedan od najznačajnijih sajmova...
- Advertisment -