Još brži, još jednostavniji – BIPO klub se digitalizirao!

Svima nama nikad dovoljno vremena za uhvatiti se u koštac s brojnim privatnim i poslovnim obavezama, čemu je odlučila doskočiti BIPA, koja je za svoj jedinstveni program vjernosti pripremila neke novosti. BIPO klub tako je ovih dana zaživio i na novoj web stranici a uz već postojeći Facebook tu je i novi Instagram profil. Web stranica na jednom će mjestu okupiti sve informacije o mogućnostima učlanjenja u klub te pogodnostima i akcijama za sve članove, ali i donijeti brojne korisne savjete za cijelu obitelj.  

Klub namijenjen trudnicama i roditeljima djece male djece

“U svakodnevnoj žurbi mnogi od nas, a posebice roditelji male djece, nemaju vremena iz gomile informacija izabrati one koje će im biti najviše korisne. S tim ciljem odlučili smo BIPO klub učiniti što dostupnijim – novi će program biti u potpunosti moguće koristiti digitalno, od učlanjenja putem nove stranice do informiranja i ostvarivanja pogodnosti putem mobilne aplikacije Viber. Tempo života sve je brži, stoga na ovaj način želimo postati saveznici našim kupcima i uštedjeti im vrijeme koje mogu provesti sa svojim najmilijima”, izjavila je Ana Pia Matijaš, Voditeljica digitalnog marketinga, BIPA.


Pročitajte više: Trudnoća: 5 pitanja koja zanimaju svaku trudnicu!


BIPO klub namijenjen je trudnicama i roditeljima djece do pet godina, a za sve članove svog programa vjernosti tijekom cijele godine donosi 10 posto popusta na cjelokupan baby asortiman (osim mlijeka za dojenčad PRE, 1 i Sensitive). Svaka dva tjedna organiziraju se posebni popusti na odabrane proizvode iz baby asortimana, a posebna je pogodnost i akcija Brand mjeseca – svakog mjeseca svi članovi BIPO kluba ostvaruju minimalno 25 posto popusta na jedan odabrani brand. Za sve nove članove BIPA je pripremila i bogati poklon paket proizvoda.

Foto: Privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Tata CEO

„U posljednjih sam 10 godina zaradio doktorat i došao na poziciju...

Tobi Emonts-Holley prije nekoliko je dana na svojem Twitter profilu objavio 'tajnu' poslovnog uspjeha. Naime, ovaj otac šestero djece uspio je...
- Advertisment -