Vrijeme je da počnete planirati nezaboravna blagdanska putovanja

Tek nedavno smo uskočili u kapute i zimske cipelice, a uskoro će već početi svijetliti lampice. Čekaju nas i dobro poznate božićne melodije na radiju, kojima se većina (iako to nerado priznaje) izrazito veseli.

Sve to dovoljno je da se već zapitate „a gdje ćemo za Novu Godinu?“. Izbor putovanja zaista je velik, bilo da u zimskim mjesecima želite posjetiti toplije krajeve, krstariti Mediteranom ili pak piti topli čaj na jednom od skijališta.

Europska zimska čarolija

Već sredinom studenog možete otputovati na Advent i posjetiti bliže destinacije poput Beča, Budimpešte ili Milana. Ove destinacije su must-see, a koje je bolje vrijeme za to od čarobne zime?

blagdanska putovanja

Daleko na sjeveru snijeg je očekivani gost već od rujna, a u studenom počinje gomilati zalihe i stvarati svjetliji krajolik. Iako možda ne vjerujete u priče o Djedu Božićnjaku, u Laponiji on doista postoji. I ima svoj ured! Probudite dječji san u sebi i razveselite obitelj jedinstvenim putovanjem u Finsku. Nezaboravne uspomene zagarantirane!

Nešto potpuno drugačije

blagdanska putovanja

Topli pijesak pod nogama, čaša hladnog pića i tirkizno more. Ove godine stavite kvačicu na neke od egzotičnih destinacija poput Dubaija, Tajlanda ili Kube i pobjegnite od zime u tople krajeve!

Ova i još mnoga druga putovanja u ponudi su agencije Just Travel, pa ne propustite na vrijeme organizirati ovogodišnje zimsko putovanje. Također, ukoliko želite osmisliti putovanje po svojoj mjeri, ova agencija će za vas sa zadovoljstvom organizirati nezaboravan odmor. Sretan put!

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više