Uživajte na suncu na francuski način

Kremasto, savršeno izbalansirano 1664 Blanc pivo, osvojilo je već mnoga srca. Njegov jedinstven okus prožet voćnim notama, savršeno se uklapa u druženja, bilo u zatvorenom ili u prirodi.

Kako se u njemu uživa u odličnom zagrebačkom ambijentu, moglo se doživjeti na zagrebačkom Maksimiru – gdje se s Vidikovca širila ugodna francuska glazba.

Francuski chic

Kvartet prekrasnih glumica – Petra Kurtela, Lana Gojak, Petra Dugandžić i Ana Begić Tahiri najbolje su iskoristile vruće popodne. Uz elegantnu plavu bočicu Blanca u ruci uživale su u lijepom kasnom proljetnom vremenu kojeg smo svi tako dugo čekali i utjelovile francuski chic.

Za sve koji ga još nisu probali treba reći da okus 1664 Blanca pruža balans citrusa i korijandera koji stvara savršeni omjer slatkog i kiselog. Njegova je aroma voćna, uz blage naznake citrusa i note marelice i breskve. Vrlo je blage gorčine zbog čega svaki gutljaj u ustima oblikuje ugodan kremasti osjećaj.

Osim okusom – 1664 Blanc osvaja i izgledom

Karakteristična plava boja boce simbol je francuskog porijekla. Boca ima najduži vrat među svim pivima, što doprinosi njenoj eleganciji. Vratna etiketa oblikovana je po uzoru na bijeli ovratnik koji je izvorno predstavljao kraljevsku odoru. No, danas simbolizira francusko elegantno odijelo. Zato, ako već niste, krenite na piknik – na francuski način.

Nedavni Ladies In u organizaciji Women in Adria koji je održan u Osiječkom HNK, na kojem su uzvanice dobile prigodne poklone naših sponzora i partnera našlo se i novo pivo Blanc iz Carlsberga.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Facebook Shops

Može li Facebook Shops spasiti male biznise?

Mark Zuckerberg lansirao je novu aplikaciju unutar Facebooka, Facebook Shops. Temeljna ideja ovog segmenta Facebooka je da male tvrtke mogu jednostavno...