Boja zidova u skladu sa omiljenim trosjedom ili zavjesama?

Nove aplikacije olakšavaju potragu za idealnom bojom zidova i njenim nebrojenim kombinacijama…

Dulux aplikacije – i za one najizbirljivije

Jedinstvena aplikacija Dulux Colour Click pomoći će vam da same uskladite boje u vašem domu. Ova inovacija olakšava odabir i usklađivanje boja a namijenjena je personaliziranom uređenju doma.

Uz pomoć Dulux Colour Click okvira, fotografirajte uzorak fotićem ili mobitelom, fotografiju prenesite na računalo, učitate na www.dulux.hr i odabirete boju koja odgovara vašem uzorku. Aplikacija će vam ponuditi izbor palete boja u komplementarnim, harmoničnim ili kontrastnim nijansama.

Gotovo 15.000 nijansi boja za razne namjene je i više nego dovoljno i za najistančaniji ukus! Nema da nema nijanse koju ste zaželjele uskladiti sa namještajem, tepihom ili zavjesama …

Mouse Painter

Jednostavna aplikacija, prava igračka, koja vam omogućava lakšu predodžbu odabrane kombinacije boja za vaš prostor.
Imate ideju, odabrale ste boje ali niste sigurni kako bi to izgledalo? Uz pomoć MousePainter aplikacije, sada možete jednostavno, jednim klikom miša, odabranu boju prenijeti na zid/ove i/ili stolariju predložene prostorije i odmah vidjeti krajnji rezultat. Ne sviđa vam se? Jedan klik i odabrana je nova boja! Eksperimentirajte sa što više različitih boja i paleta dok ne pronađete onu pravu.

Colour Schemer  – Izbornik boja

Vaš virtualni i vizualni vodič koji će vam pomoći pri odabiru idealne boje za vaš dom i obitelj. Inspirativne fotografije i veliki uzorci boja omogućuju vam odabir željene boje i stvaranje predivne palete …

Colour Schemer je odlična pomoć ukoliko imate već imaju zamišljenu određenu boju ili postojeći predmet s kojim žele uskladiti boju prostorije … A za vas, željnih trendova – svakako ne propustite boju godine za 2013. : tamno plavu i sve njene kombinacije.

A tu je i najnoviji proizvod iz Dulux asortimana: Vinyl Matt Light&Space – „štedna boja“ odnosno: nova bijela!

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

  1. Kombinacija zavjesa i zidova ili jednog zida i to onog na kojem se nalazi tv i ostale komode zaista dom može učiniti zanimljivijim,toplijim i u svakom slučaju ljepšim.

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

dijete plače u avionu

Pa što ako dijete plače u avionu?

Majka i njezina četiri mjeseca stara beba letjele su avionom deset sati – od Seula u Južnoj Koreji prema San Franciscu...
- Advertisment -