Top 5 božićnih filmova koje morate pogledati ovih blagdana

Božić donosi puno posebnih, toplih trenutaka koje ne možemo doživjeti tijekom godine. Jedan od tih trenutaka je i gledanje božićnih filmova u toplini doma. S grickalicama u rukama i pod toplom dekom, u omiljenoj božićnoj pidžami, bez previše briga i razmišljanja. Božić dolazi!

Sam u kući, Kako je Grinch ukrao Božić, Ledena staza, Elf, Harry Potter, Božićna priča, Čudo u 34. ulici, Scrooged, The Christmas Chronicles? Pogledali ste sve klasike i nemate više ideja? Nema veze, donosimo top 5 novih filmova koje možete pronaći na Netflixu!

Holidate (2020)

Ovu romantičnu komediju s Emmom Roberts, Lukeom Braceyom i Kristin Chenoweth vrijedi pogledati! Savršen je izbor ako vam se gleda nešto opušteno i bez previše razmišljanja. Sloane i Jackson se upoznaju u trgovini i dogovore se da će biti par samo tijekom blagdana. On nema dobra iskustva sa spojevima, a ona uvijek vodi rat sa svojom obitelji. Iako su se sprijateljili samo da izdrže blagdane, na kraju se uspostavi da je njihov odnos ipak dublji. Ova romantična komedija na IMDb-u je dobila ocjenu 6,1.


Pročitajte više: Božićni filmovi koje ovih blagdana morate pogledati!


The Clause Family (2021)

Europska kinematografija postaje sve popularnija i kvalitetnija. Dokaz je i ovaj emotivni božićni film njemačke produkcije. Dječak kojemu je umro tata više ne želi imati ništa s Božićem. Vrijeme provodi u djedovoj trgovini igračaka. Jednog dana pronađe čarobnu kuglu koja ga odvede u najudaljenije dijelove svijeta. Saznaje da je njegov djed pravi Djed Božićnjak, a pošto njegovog tate više nema da naslijedi tradiciju, dječaku se sprema najveća avantura života! IMDb ocjena: 5,8.

Operation Christmas Drop (2020)

U ovoj romantičnoj komediji uživat će cijela obitelj. Kat Graham, Alexander Ludwig i Virginia Madsen  napravili su pravi mali božićni spektakl. Kongresna pomoćnica Erica za Božić mora otputovati poslom, prekinuti tradiciju i za blagdane napustiti svoju obitelj. U bazi zračnih snaga, na plaži, upozna prekrasnog kapetana. I tu kreće njihova priča. IMDb ocjena: 5,8.

A boy called Christmas (2021)

Ovaj britanski fantastični film je favorit ovog Božića! Radnja je smještena u vrijeme kada još nije bilo Božića, a avanture kroz koje prolazi dječak Nikolas, okupit će cijelu obitelj ispred ekrana. Običan dječak po imenu Nikolas kreće u neobičnu avanturu na snježni sjever u potrazi za svojim ocem koji je u potrazi za otkrivanjem legendarnog sela vilenjaka, Elfhelma. Iako se čini da je previše nedaća na njegovome putu, na kraju dobije potvrdu da ništa nije nemoguće! IMDb ocjena: 6,8.


Pročitajte više: Plot twist filmovi čiji će vas kraj ostaviti bez daha


Love Hard (2021)

Ova ljubavna komedija dokazuje koliko je važna osobnost, a koliko izgled, kada govorimo o ljubavi. Natelie, koju glumi Nina Dobrev preko dating aplikacije upozna savršenog dečka. Odluči ga iznenaditi za blagdane, a onda shvati da je cijelo vrijeme pričala s drugom osobom! Tada kreću razni problemi, ali na kraju ljubav sve pobijedi. IMDb ocjena: 6,3.

Foto: Pixabay

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -