Veliko finale godine – božićni Women in Adria party!

Prosinac je stigao i vrijeme je za veliko finale 2023. godine! Ovo je idealno razdoblje za druženje s prijateljima i obitelji, ali svim svojim poslovnim partnerima, kolegama i suradnicima koji su obilježili 2023. godinu. Već tradicionalno i mi smo priredili Women in Adria božićni party!

Opušteno druženje uz ritam pomno odabrane glazbe i službenog fotografa koji će zabilježiti najbolje trenutke – ne zvuči loše, zar ne? Prijavite se putem obrasca.

Prošli su već dugi mjeseci od naših ljetnih minglanja. Naši su ljetni partiji itekako voljeni, posjećeni i svi jedva čekaju ljetna druženja i minglanje, a napokon je došlo vrijeme i za božićno druženje. Idealna je ovo prigoda da se odmorite i bar nakratko zaboravite na svakodnevne brige.

Budite u društvu inspirativnih poduzetnica i menadžerica – ambicioznih poslovnih žena, opustite se i zabavite u neformalnom okruženju! Party se održava 6. prosinca u restoranu Lido. Kreće u 19 sati, a predviđeno trajanje je do 23 sata.


Pročitajte više: U Zagrebu održale božićni party – preko 100 žena pratilo nogomet


Ako želite doći, ali nemate pratnju – ne brinite. Pobrinut ćemo se da se ugodno osjećate i maksimalno iskoristite večer. Ne propustite zabavu o kojoj će se pričati danima i tjednima nakon! Ulovite karte za božićni Women in Adria party na vrijeme! Prijava je moguća putem obrasca.

Do tad – pogledajte dio atmosfere s prošlogodišnjeg partyja kad je bilo zabavno i – napeto! Bilo je to taman za vrijeme polufinalnu utakmicu Hrvatska – Argentina, ali čak niti bolan poraz nije naškodio dobroj atmosferi.Foto: Domagoj Bregant

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -