Brend CHIC IB pripremio je novu kolekciju, a kupnjom tih torbica pomoći ćete radu udruge Nismo same!

Brend CHIC IB kao inspiraciju za svoju novu kolekciju uzeo je ženu. Žena je oduvijek vječna inspiracija brojnim umjetnicima, što je ostalo zapisano kroz povijest i kroz razna umjetnička djela, bilo likovna, glazbena, dizajnerska…

Upravo je ŽENA inspiracija i nove kolekcije torbi Ivane Bičanić, čiji je brend Chic IB bags, ovo je dizajnerica koja nas vrlo često ugodno iznenađuje i razveseli svojim najnovijim idejama.


Pročitajte više: Zadarska dizajnerica Ivana Bičanić tijekom korone kreirala novu kolekciju Chic IB torbi!


“Inspiracija mi je žena. Mi smo žene jedinstvene. Mi možemo sve. Mi smo boginje” – kaže Ivana za svoju novu inspiraciju. A što žene jako vole? Torbe, dakako!

Upravo će sve te žene voljeti i novu kolekciju ove radoholičarke i stvarateljice koja je u svojoj radionici marljivo radila na kreiranju još jedne kolekcije koja će, kao i uvijek do sad, naći put do kupaca.

Brend Chic IB

“Kroz klasičnu kolekciju prikazujem torbe u crnoj boji koje su vječno moderne i nosive u svim kombinacijama i prilikama. Svaka torba je na svoj način savršena kao i svaka žena na ovome svijetu”, ukratko je Ivana pojasnila što nam to novog nudi u kolekciji. Dakle, riječ je o klasičnim torbama koje su neprolaznog karaktera i koje ispunjavaju svaku žensku zamisao kad su u pitanju i prigode i boje i odjevni predmeti.


Pročitajte više: Ivana Bičanić: Radim torbe kakve i sama želim nositi


Brend Chic IB
Brend Chic IB

No, ova kolekcija je značajna po još nečemu, moramo dodati. A to je njezin humanitarni karakter.

“Do 1. prosinca 10% iznosa od svake naručene torbe ide udruzi NISMO SAME, ženama koje se bore s raznim vrstama karcinoma. Zašto? Zato što ja vrlo dobro znam kako je imati tu opaku bolest u obitelji i ovim putem želim pomoći svim ženama u njihovoj borbi do ozdravljenja. Žena si – možeš sve!” poručila je Ivana.

A mi vama možemo poručiti jedino – uživajte u novim torbama!

FOTO: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

neplaćeni kućanski rad

Kakva percepcija… Muškarci misle da rade znatno više kućanskih poslova nego...

U Australiji je provedeno zanimljivo istraživanje koje ukazuje na to da ženama na tjednoj bazi u prosjeku ode 22,3 sata na...
- Advertisment -