Brzi trening u kući

Jesu li i vama neki vikendi puni kućanskih poslova i jedva uspijete izaći iz kuće? Meni je ovaj vikend takav. Muž na putu, ujutro dvije cure odvezla na balet, tijekom baleta jedan sastanak na kojem je i beba bila, potom kod bake i natrag. I sad me čeka hrpa veša ( inače moj “core business”:-)).

Brzi trening u kući

Trening vani je bilo u planu, ali jednostavno nisam stigla. I naiđem na ovaj video od Funkygine, Norvežanke koja studira fitnes i na svojoj Facebook stranici i Youtube kanalu objavljuje vježbe koje uvijek radi barem s jednim od svoje dvoje djece. Pogledajte i oduševit ćete se kao i ja.

U donjem videu daje prijedlog za brzi trening u kući koji uključuje sljedeće vježbe:

  • 30 čučnjeva
  • 20 čučnjeva sa skokom
  • 20 sklekova
  • 20 vojničkih sklekova
  • 40 bicikl trbušnjaka

Sve vježbe su u videu, ona preporuča da radite ritmom koji možete, bitno je da napravite sve vježbe. Ako ste u dobroj formi, slijed vježbi vam može biti jedna serija nakon koje možete napraviti pauzu pa opet dok izdržite. Ja ću probati, nadam se da ću uspjeti barem dvije serije.

Foto: 123rf

PROČITAJTE JOŠ:

1 KOMENTAR

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

UGP konferencija

UGP konferencija i ove godine okuplja stručnjake, vizionare i entuzijaste

Mjesto gdje se susreću inovacije, strateško razmišljanje, slave dosadašnji uspjesi i postavljaju temelji za budućnost hrvatskog poduzetništva. Sve ovo objedinila je...