CC krema- multitasking njege i prekrivanja

Nakon što je 2012 godinu obilježila poplava BB krema (blemish balm), i CC kreme već naveliko izlaze kao novo izdanje svakog respektabilnog beauty/skincare  brenda.

CC krema-multitasking njege i prekrivanja

Što je zapravo CC krema? CC ili Color correcting cream sadrži sve prednosti BB kreme, ali uz veću moć prekrivanja.  Dakle, ako ste zauzeta poslovna žena i tražite proizvod koji će istovremeno njegovati kožu, ujednačiti ten (skoro kao puder, ima jači postotak pigmenata od BB kreme) i posvijetliti ga, CC krema je vjerojatno pravi proizvod za vas.

Pročitajte recenziju Max Factor CC colour correcting  kreme koja je nedavno pristigla i na naše police:

cc kremaŠto obećava proizvođač: intenzivnu korekciju tena uz aktivne sastojke koji posvjetljuju kožu i odaju dojam glatke kože lica. Sadrži SPF 10 i pigmente boje poput pudera što omogućuje visoku ali prirodnu prikrivenost. Elementi njege su  u formi vode, prirodnih ekstrakata krastavca, šipka, morske krkavine i glicerina. Dostupna u 5 nijansi.

Kome je namjenjena: ljubiteljicama multitaskinga, odnosno ženama koje u jednom koraku žele postići visoku prekrivenost ali i njegu i blistavost kože

Trošak: 99,90HRK

Gdje kupiti: drogerije

Recenzija: Ako imate suhu , normalnu do kombiniranu kožu ova će CC krema definitivno odraditi ono što obećava. Ukoliko ste kombiniranog do masnog tipa kože, završite sa malo pudera u prahu kako se ne biste zasjajili tijekom dana jer je proizvod vrlo hranjiv. Prekrivenost i trajanje prekrivenosti je vrlo dobro te ukoliko nemate jačih problema sa tenom (problematična koža, akne, hiperpigmentacija), kvalitetno će zamijeniti puder.  Ne oksidira na koži, nijansa ostaje vjerna onoj koju ste inicijalno nanijeli. Na mojoj koži proizvod nije izazvao iritacije. Za problematične tipove kože i potrebu jače prekrivenosti, ipak bih preporučila puder.

Ukupna ocjena:  4/5. Proizvod ne bih preporučila za masnije i problematične tipove kože koji zahtijevaju jaču prekrivenost.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

3 KOMENTARI

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više