Uz ovu metodu riješite se suvišnih kilograma i celulita

Body Creator su specijalizirani centri za zdravo mršavljenje i preoblikovanje ženske figure. Njihova jedinstvena metoda uklanjanja suvišnih kilograma već osamnaest godina svojim klijenticama donosi osmijeh na lica, a zasniva se na medicinski i znanstveno dokazanoj termo-slim metodi, koja propisuje aktivnu tjelesnu vježbu u posebnom termo-okruženju.

Ovako cjelovit pristup dovodi do reaktivacije enzimskog sustava, poboljšanja cirkulacije, učvršćivanja muskulature te ubrzanog topljenja masnih naslaga. Krajnji cilj svih aktivnosti Body Creator® centara – da se postane i ostane zdrav i vitak – najbolje je izražen kroz viziju da se svaka žena jednostavno mora osjećati dobro u svom tijelu.

Toplinom do idealne težine

Body Creator metoda razvijena je na osnovu termo-slim efekta, što zapravo znači mršavljenje uz pomoć topline. Kada se u Body Creatoru govori o mršavljenju, ključna riječ je toplina jer se njezin pozitivan uticaj na naš organizam iskorištava do maksimuma. Metoda Body Creator-a se sastoji od nekoliko važnih faktora koji se moraju zadovoljiti, kako bi došlo do željenih rezultata i vitke linije. Da bismo to objasnili, moramo krenuti od početka, dakle, pitajući se zapravo: Što znači smršaviti?

Ukratko možemo reći da smršaviti znači izgubiti višak masnih naslaga, a ne nemasnoga tkiva. Mršavljenje uz niskokaloričnu dijetu bez fizičke aktivnosti nije niti zdravo, niti ima trajne rezultate. Razlog tome nalazimo u činjenici da se organizam, nakon nekog vremena, navikne na niski unos kalorija. Tada on spušta svoj bazalni metabolizam i prilagođava ga maloj količini kalorija za obavljanje vitalnih funkcija. To je evolucijsko prilagođavanje organizma kojim se on brani od gladovanja.

Tada se, budući da su energetske potrebe organizma smanjene, više ne troše zalihe masti. Body Creator metodom se aktivnim vježbanjem u termo-kapsulama pojačano troše upravo masne zalihe na kritičnim dijelovima tijela, s obzirom da tijelo radi topline ima pojačanu potrebu za hlađenjem te brže topi „izolaciju“.

Utjecaj vježbanja na gubitak kilograma

centar za mršavljenje

Kada čovjek vježba, zbog oslobađanja velike količine toplinske energije, koja se mora na neki način osloboditi, dolazi do povećanja temperature ‘jezgre’ tijela, tj. unutarnjih organa. Ta se energija polako širi od unutrašnjosti prema površini tijela. Površina tijela obavijena je slojem potkožnog masnog tkiva, a zatim i kožom. Masno tkivo je termički izolator i ne provodi toplinu, a sastoji se od slojeva masnih stanica – adipocita. Budući se toplina širi od unutrašnjih organa prema površini tijela, ona stiže tek do prvih slojeva adipocita koji se nalaze u debelom sloju masnih naslaga.

Budući da znamo da se pod povećanom temperaturom ubrzavaju svi kemijski procesi, potrebno je toplinu iz unutrašnjosti tijela dovesti do površinskog dijela, a masne naslage, tj. adipociti sprečavaju prodor toplinske energije u daljnje slojeve potkožnog tkiva gdje se onda ne dešavaju ubrzane kemijske reakcije nužne za lakše razgrađivanje masti, tj. lipolizu. Upravo zato je temelj Body creator-ove metode mršavljenja vježbanje u termi kapsulama zagrijanima na 37 °C jer tako toplina dospijeva i do naših vanjskih i unutrašnjih masnih naslaga te se potiče enzimska aktivnost.

Rehabilitiran enzimski sustav djeluje sa 100 % svojih mogućnosti i samim time dolazi do brže eliminacije otpadnih tvari iz organizma.

Zablistajte s novom linijom i samopouzdanjem

centar za mršavljenje

Uz sagorijevanje masnih naslaga, vazodilataciju i reaktiviranje enzimskog sustava, vrlo važna komponenta termo-slim učinka je i znojenje. Naime, osim što naše tijelo pri fizičkoj aktivnosti troši kalorije, povezujući tu aktivnost s fiziološkom temperaturom navodimo naše tijelo na potrošnju znatno više kalorija upravo znojenjem. Tijelo potroši 0,06 kalorija za proizvodnju svake kapi znoja. Uz energiju koju troši na znojenje, a time i na održavanje tjelesne temperature, znojenjem povećavamo učinkovitost vježbanja jer njime izbacujemo sve toksine (otrove) i otpadne tvari nastale metaboličkim reakcijama.

Kada se sve navedeno poveže sa posebnom dijetalnom prehranom, kojoj je osnova 5 obroka dnevno, dobije se potpuno prirodna metoda koja za rezultat ima ne samo gubitak masnih naslaga, nego i učvršćenje muskulature, smanjenje celulita i pomlađivanje duha i tijela.

Body Creator Vas poziva da prihvatite taj dobar osjećaj i bacite u zaborav probleme s prekomjernom težinom i celulitom. Dozvolite da vam pomognemo da ovo ljeto zablistate s novom linijom i većim samopouzdanjem. Od toga vas dijeli samo jedan telefonski razgovor. Nazovite odmah i dogovorite svoj termin za analizu tijela.

Body creator možete naći na 5 adresa:

centar za mršavljenje

ZAGREB. Kranjčevićeva 36 u sklopu Poliklinike Nado, Telefon 01 2032027 ili 0993544348,

ZAGREB, Siječanjska 8, Vrbani, Telefon: 01 2018557 ili 099 3544348

IVANIĆ GRAD: Hotel Sport, Etanska cesta 4, 01 2881801

OSIJEK: Reisnerova 100, Telefon 031 411036

www.bodycreator.com

ISKORISTITE POSEBNU LJETNU AKCIJU ZA ČLANICE WOMAN IN ADRIA KLUBA:

6 vakumskih masaža LPG Endermologie aparatom

3 tretmana inverzne ultrazvučne Osmose

3 preso terapije

Sve u trajanju od 3 tjedna

Cijena 1 990 kn + 6 vježbanja u Termo kapsula gratis

FRANŠIZNA PONUDA ZA PODUZETNE:

OTVORITE CENTAR BODY CREATOR U VAŠEM GRADU! za kupnju franšize javite se na email: [email protected]

Foto: Unsplash/Pexels

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više