Za vožnju autoputom i šljunkom – Citroën C4 atraktivan je izvana i iznutra

Svakom profesionalnom vizažistu osim odličnog alata za rad – kistova, kvalitetne kozmetike potreban je i kvalitetan auto, pogotovo ako ste stalno na putovanjima.

Odlično opremljen

Za posao na Malom Lošinju u partnerstvu s Citroënom dobila sam mogućnost isprobati atraktivni Citroën automobil. Osim što je atraktivan izvana i u mojoj najdražoj crnoj boji , odlično je opremljen i ugodan iznutra. Novi Citroën C4 predstavlja pravu prekretnicu i donosi novi izgled budućih Citroën vozila.
Za daleke vožnje po autoputu, šljunku i cestama koji su u radovima auto ima sve što treba. Najdraži dio za mene i vjerujem za sve žene je to što je povišen, vidite apsolutno sve te je i pravi gradski auto koji možeš svugdje lako parkirati. Njegov je mjenjač automatski, a ima čak 8 brzina.


Pročitajte više: Mikro poduzetnica godine Kristina Ukalović najveća je ljubiteljica Citroena, saznali smo zašto!


Prostran prtljažnik i interijer vozila

Ono što me najviše oduševilo je visoki i veliki prtljažnik u koji stane cijela oprema i kofer potreban za jedno veliko vjenčanje te iz kojeg se lako mogu izvaditi stvari.
Iznenadila me također količina prostora kod komandne ploče savršena za kavu, čokoladu ( za energiju), parfem za uvijek svjež miris i naravno ruž – najbolji prijatelj svake žene. Ipak je sve to potrebno i vizualno lijepo posloženo za ovaj tip posla.

Iskustvo udobnosti osnaženo je s 20 tehnologija za pomoć u vožnji koje uključuju Highway Driver Assist, drugu razinu polu-autonomne vožnje kao i 6 tehnologija za povezivost.

Ugodno i dobro putovanje uvijek olakšava posao i daje zadovoljstvo na samom kraju dana. 

Hvala Citroënu na ovoj lijepoj avanturi. 

U ponudi je s četiri razine opremljenosti: Live, Feel, Feel Pack i Shine. Kupci imaju slobodu izbora između 100 % električnog motora, 3 benzinska motora (PureTech 100 S&S, PureTech 130 S&S i PureTech 155 S&S ) te 2 dizelska motora (BlueHDi 110 S&S i BlueHDi 130 S&S).

Autor: Matea Beranek

Pripremljeno u suradnji s Citroën Hrvatska

Foto: Matea Beranek privatna arhiva

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

My Sensees

Hrvatska IT tvrtka osmislila uređaj za praćenje kvalitete zraka, a dostupan...

Zagađeni zrak je 'nevidljivi ubojica' te predstavlja jedan od najvećih javnozdravstvenih rizika diljem svijeta. Prema rezultatima istraživanja Svjetske zdravstvene organizacije prisutnost...
- Advertisment -