U čizmama iznad koljena možete i na posao

Viđene na ulicama svih velikih gradova, kao i na modnim pistama, visoke čizme su se vratile i popularnije su nego ikad. Prednost ovakvog modela obuće je u instant ženstvenosti koju pruža, pa će svaka vaša kombinacija biti u prvom planu. Duge vitke noge možete naglasiti upravo s čizmama iznad koljena. Materijali koji se koriste u izradi su različiti, a u dizajnerskim kolekcijama i high street brendova, ne nedostaje i široki spektar boja u kojima ćete mamiti uzdahe gdje god se pojavite.

Čizme iznad koljena lako je nositi na mini skunje, traperice, haljine ali i u poslovnim kombinacijama. Ako ste do sada smatrali da su ovakvi modeli rezervirani samo za izlaske ili šetnje gradom, uvjeravavamo vas da ih možete s lakoćom nositi i u svim poslovnim ‘lookovima’. Pulover haljine, dugi sivi blejzeri, sakoi, kožne suknje i neizostavne traperice, samo su neki od komada s kojima je dobro započeti poslovne kombinacije.

Čizme iznad koljena ponovno su omiljene

Svi oni koji redovno prate Annu Wintour, primijetit će da je na njoj često pomno probrana kombinacija po principu – uska haljina – čime iznad koljena – upečatljiva ogrlica – kratki sako prebačen preko ramena. Taj poslovni ‘look’ i vi možete kopirati. Prednost ovakvog modela čizmi je svakako u njegovoj eleganciji i praktičnosti. Činjenica da čizme iznad koljena vizualno idužuju nogu će vas oduševiti. Međutim tanka je linija između elegantnog izgleda i vulgarnosti. Za odlazak u ured odlučite se na čizme neutralnih nijansi, od brušene kože ili baršuna.

Ako želite zadržati profesionalni ‘look’, izbjegavajte kratke suknje i upečatljive printeve. Još jedan koristan savjet je zadržati minimalistički stil jer uz njega najbolje pašu visoke čizme, koje su same po sebi jako upečatljive. Jednobojne kombinacije kakve nosi Olivia Palermo ili Victoria Beckham neka budu vaša poslovna inspiracija. U nastavku vam donosimo neke od modela čizmi u kojima možete i na posao.

Gianvito Rossi
Gianvito Rossi (889 €)
cizme iznad koljena
Mango (459 kn)
cizme za posao
Stuart Witzman (880 €)
cizme za posao
Zara (599 kn)
Mango (399 kn)
Zara (459 kn)

Foto: Instagram/Zara/Mango/net-a-porter.com

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -