Kiše su krenule! Evo koje su nepromočive čizme najbolje za vas i djecu!

Kad krenu kiše, potrebna vam je kvalitetna i pouzdana obuća. Gumene čizme za kišu općenito su čvrste, udobne i pouzdane, a vaše će noge čuvati od kiše i hladnoće. Ne samo vaše, već i vaše djece. Stoga smo pronašle i odabrale najbolje čizme koje će vas i vaše mališane čuvati od kiše.

Čvrste i pouzdane gumene čizme

Osim što su pouzdane, gumene čizme moraju biti i jednostavne za obuvanje i izuvanje. Većina ljudi prvo pomisli na crne gumene čizme, a one su doista i klasik. Mogu izgledati vrlo elegantno, a komad su obuće koji se odupire trendovima.

čizme za kišu
CCC

Crne čizme s debljim potplatom uvijek izgledaju odlično, te daju tek lagani twist na klasičan dizajn.


Pročitajte više: Top 5 čizmica za trendi zimu 2021./2022.


čizme za jesen
Nine West

Klasične bijele izgledat će uistinu posebno, te su odličan izbor za ljubiteljice svjetlijih boja. Lako ćete ih uklopiti u vedriji, šareniji look i unijeti malo vedrine u kišno sivilo.

čizme za kišu
CCC, Tom Taylor

Iako su tradicionalno visoke, do koljena, čizme za kišu mogu biti niske. Sve je u odabiru adekvatnog, nepropusnog materijala. No, pripazite da budu barem iznad gležnja kako biste izbjegli neugodnosti nagazite li u lokvu.

Šarene i vedre dječje čizme za kišu

Pravila izbora dječjih čizama ne razlikuju se od izbora onih za odrasle, no kod djece je aspekt udobnosti još važniji kako se ne bi spoticala. Nemaju osjećaj za ravnotežu ravnopravan onome odraslih osoba.

čizme za kišu
Zalando, Next

Pročitajte više: Jahače čizme u uredu


čizme za kišu
Zalando, Next

Djeca vole vedrinu i šarenilo, stoga nemojte raditi grešku koju neki roditelji rade, a to je fokusirati se na bezvremenske klasike poput crne i bež. Djeca će to prerasti, a neće ih veseliti koliko vas. Njima klasici nisu važni.

čizme za kišu
Ciciban

Pođite s njima u kupnju i odaberite s njima. Najdraža boja i najdraži crtani lik ono su što će sa zadovoljstvom nositi. To će nesumnjivo olakšati jutarnje oblačenje na kišne dane.

Dobra je ideja i pronaći čizme s podstavom koje će dijete dodatno grijati.

čizme za kišu
Zalando, Bisgaard

Kišne sezone ne traju dugo, no to pripremu za njih ne čini manje važnom. Odaberite odgovarajuću obuću za sebe i svoje dijete. Uz pravilan odabir, barem ćete ih vi nositi i sljedeće sezone.

Foto: Canva / CCC / Zalando / Nine West / Ciciban

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -