Kako kroz naš članski program umrežavamo, promoviramo i inspiriramo poslovne žene?

Women in Adria članski program pokrenut je još 2015. godine u svrhu umrežavanja i inspiracije svih ambicioznih poslovnih žena. Danas brojimo preko 400 članica diljem Hrvatske! Bez obzira imate li vlastitu tvrtku ili gradite karijeru drugdje, naše članstvo donosi benefite za svaku ženu u biznisu. U nastavku se nalazi opis svakog paketa, cijene i podaci za uplatu.

Benefite koje nosi svaki paket

U sklopu članskog programa nudimo 3 paketa – networking, promocijski za poduzetnice te promocijski za zaposlene žene. Bez obzira na razlike koje ovi paketi imaju, svaki od njih uključuje:

Besplatno savjetovanje stručnjakinja: naše članice stručne su svaka u svom području. Od prava, financija, računovodstva, pa do osobnog razvoja, edukacija, prodaje… članice se bave raznim biznisima. Upravo zato na svako vaše pitanje oko pokretanja poslovanja, daljnjeg razvoja ili savjeta za karijeru, one imaju odgovor. Umrežavamo vas u Facebook grupi, putem e-maila te putem privatnog networkinga na našem portalu.

Ekskluzivan pristup privatnoj Facebook grupi samo za članice: ova grupa pokrenuta je uslijed nemogućnosti održavanja događanja uživo. Iako smo se vratili live eventima, online edukacije nastavljamo kako bi naše članice diljem Hrvatske i šire mogle koristiti ove pogodnosti. Cilj grupe je pružanje dodane vrijednost i podrške našim članicama. To činimo kroz niz besplatnih live edukacija stručnjaka iz raznih područja. Pokrivamo biznis i pravne teme, financije, predavanja iz osobno razvoja, kreativnosti, učenja stranih jezika, a slušamo i vaše prijedloge. U grupi se nalaze snimke dosadašnjih live i online predavanja te podaci od ostalih članica kako biste se dodatni umrežili.

članski paket
Ljetni party za članice 2019., foto: Martina Cvek

Osobna promocija vas kao stručnjaka u određenom području: naš portal prepun je članaka s korisnim savjetima koje svaki mjesec čita preko 100.000 jedinstvenih posjetitelja. Kroz takav sadržaj, čitateljima pružamo relevantne i korisne savjete i informacije, a članicama kao autorima tekstova neposrednu promociju i isticanje kao stručnjaka u svome području.

Posebne pogodnosti naših partnera: naši vjerni partneri i članice, svoju ponudu mogu ponuditi po posebnim cijenama samo za WiA članice. Od wellnessa, restorana, edukacija, mode, mreža pogodnosti svakim danom sve je veća. Naše članice će vam reći da posebno vole ekskluzivan popust na Nine West cipele (da, vrijedi i za već snižene), nakladu Znanje, Varteks, Epson printere, Merkur osiguranje (popust vrijedi i za vašu obitelj te zaposlenike), Turkish Airlines, Aquapark Adamovec…

Odaberite članski paket koji će vam najviše služiti

  1. Networking paket

Best buy opcija koja je namijenjena svim ambicioznim poslovnim ženama. Bilo da imate vlastiti biznis, radite kod poslodavca u privatnom/javnom sektoru ili ste možda u potrazi za poslom, ovaj paket donosi benefite koje ćete rado koristiti. Od besplatnog savjetovanja, edukacija, povezivanja s ostalim članicama pa do pripreme članaka savjetodavnog karaktera. Cijena ovog paketa je 625kn, s uključenim PDV-om i vrijedi godinu dana od dana učlanjenja.

2. Promocijski paket za poduzetnice

Ukoliko imate vlastiti biznis ili aktivno radite na vodećoj poziciji u obiteljskom poslu, ovo je paket za vas. Dodatna pogodnost su i posebni paketi naših partnera: RBA, Unicredit leasing i A1 koji su svoju ponudu prilagodili ženama poduzetnicama.

Uz sve benefite koje donosi networking paket, u sklopu ovoga još dobivate i online promociju. Po cijeni koju biste inače platili za jedan kratki PR članak, u ovom paketu dobivate čak 2 promotivna članka (plus neograničen broj savjetodavnih), intervju (poznati smo po posebnom načinu kako ih radimo) i baner na portalu. Volimo reći kako smo poznati po intervjuima u kojima ističemo ono najbolje od vas i vašeg biznisa te vam pomažemo u najboljem predstavljanju onoga čime se bavite. Svaki tekst osim što se objavljuje na portalu, objavi se i na našem Facebook-u te Linked In-u, newsletteru te šalje putem One signal aplikacije na preko 10.300 primatelja.

Redovna cijena ovog paketa je jednokratno 1.250 kn (PDV uključen). Ukoliko ste RBA poslovna korisnica i uplaćujete s takvog računa, cijena za prvu godinu članstva je 1.062 kn s PDV-om (vrijedi za one koje su prvi puta članice).

3. Promocijski paket za zaposlene žene

Ne morate imati vlastitu tvrtku da biste bili ambiciozni. Radite u korporaciji ili bilo kojoj (većoj ili manjoj) tvrtki te ste postigli značajan uspjeh u svome području ili tek planirate, želimo to čuti! Upravo takve priče vole naši čitatelji koji se time inspiriraju. Stoga u ovom paketu dobivate i intervju. Radimo ga kako bismo istaknuli vaš rad, osobnost i uspjehe. Redovna cijena je 875 kn s PDV-om i vrijedi godinu dana od učlanjenja. Ako još niste u toj fazi (makar mi vjerujemo da jeste i da trebate prevladati strah), dovoljan je i networking paket.

U sklopu svakog paketa account manager brine se da iskoristite sve što nudimo i daje upute za sve što zanima. Za vizualne tipove, sva 3 paketa navedena su na linku. Kliknite ispod željenog, upišite mail i doći će vam podaci za uplatu te upute za daljnje korake ili ih pronađite na kraju ovog članka.

Prijavite se i na besplatni newsletter za inspirativne savjete i najave događanja.

Podaci za uplatu članstva (račun šaljemo nakon uplate):

Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb

IBAN: HR7024840081135058751 (RBA) ili HR2123600001102270647 (ZABA)

Iznos s PDV-om:  625 kn networking paket, 1.250 kn promo paket poduzetnice, 875 kn paket za korporativne žene

Opis plaćanja: članstvo “ime i prezime” i OBAVEZNO navesti svoj e-mail

Važno: obavezno nam se javite na [email protected] nakon uplate da vam pošaljemo detaljan info za dalje. Možete nas kontaktirati i na 091 6128 200. Tu smo za vas!

Naslovna fotografija: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

neplaćeni kućanski rad

Kakva percepcija… Muškarci misle da rade znatno više kućanskih poslova nego...

U Australiji je provedeno zanimljivo istraživanje koje ukazuje na to da ženama na tjednoj bazi u prosjeku ode 22,3 sata na...
- Advertisment -