Još samo 2 dana! Iskoristite popust do 15.7. i pridružite se našoj mreži!

Women in Adria članski program pokrenut je još 2015. godine u svrhu umrežavanja i inspiracije svih ambicioznih poslovnih žena. Danas brojimo preko 360 članica diljem Hrvatske! Bez obzira imate li vlastitu tvrtku ili gradite karijeru drugdje, naše članstvo donosi benefite za svaku ženu u biznisu. Kako bi vam bili dodatna podrška u trenutnoj situaciji, sva 3 paketa snizili smo prvobitno do 1.6., no zbog velikog interesa popust traje sve do 15.7.2020.!

Benefite koje nosi svaki paket

U sklopu članskog programa nudimo 3 paketa – networking, promocijski za poduzetnice te promocijski za zaposlene žene. Bez obzira na razlike koje ovi paketi imaju, svaki od njih uključuje:

Besplatno savjetovanje stručnjakinja: naše članice stručne su svaka u svom području. Od prava, financija, računovodstva, pa do osobnog razvoja, edukacija, prodaje… članice se bave raznim biznisima. Upravo zato na svako vaše pitanje oko pokretanja poslovanja, daljnjeg razvoja ili savjeta za karijeru, one imaju odgovor. Umrežavamo vas u Facebook grupi, putem e-maila te putem privatnog networkinga na našem portalu.

Ekskluzivan pristup privatnoj Facebook grupi samo za članice: ova grupa pokrenuta je uslijed nemogućnosti održavanja događanja uživo. Iako su eventi sada odobreni, online edukacije nastavljamo kako bi naše članice diljem Hrvatske i šire mogle koristiti ove pogodnosti. Cilj grupe je pružanje dodane vrijednost i podrške našim članicama za vrijeme pandemije korona virusa. To činimo kroz niz besplatnih live edukacija stručnjaka iz raznih područja. Pokrivamo biznis i pravne teme, financije, predavanja iz osobno razvoja, kreativnosti, učenja stranih jezika, a slušamo i vaše prijedloge.

članski paket
Ljetni party za članice 2019., foto: Martina Cvek

Osobna promocija vas kao stručnjaka u određenom području: naš portal prepun je članaka s korisnim savjetima koje svaki mjesec čita preko 100.000 jedinstvenih posjetitelja. Kroz takav sadržaj, čitateljima pružamo relevantne i korisne savjete i informacije, a članicama kao autorima tekstova neposrednu promociju i isticanje kao stručnjaka u svome području.

Posebne pogodnosti naših partnera: naši vjerni partneri i članice, svoju ponudu mogu ponuditi po posebnim cijenama samo za WiA članice. Od wellnessa, restorana, edukacija, mode, mreža pogodnosti svakim danom sve je veća. Naše članice će vam reći da posebno vole ekskluzivan popust na Nine West cipele (da, vrijedi i za već snižene), Varteks, Epson printere, Merkur osiguranje (popust vrijedi i za vašu obitelj te zaposlenike), Turkish Airlines, Aquapark Adamovec…

Odaberite članski paket koji će vam najviše služiti

  1. Networking paket

Best buy opcija koja je namijenjena svim ambicioznim poslovnim ženama. Bilo da imate vlastiti biznis, radite kod poslodavca u privatnom/javnom sektoru ili ste možda u potrazi za poslom, ovaj paket donosi benefite koje ćete rado koristiti. Od besplatnog savjetovanja, edukacija, povezivanja s ostalim članicama pa do pripreme članaka savjetodavnog karaktera. Redovna cijena ovog paketa je 625kn, a za uplate do 15.7.2020. na popustu je 500 kn (PDV uključen). Uložite jednokratno 500 kn i uživajte u godinu dana svih pogodnosti.

2. Promocijski paket za poduzetnice

Ukoliko imate vlastiti biznis ili aktivno radite na vodećoj poziciji u obiteljskom poslu, ovo je paket za vas. Dodatna pogodnost su i posebni paketi naših partnera: RBA, Unicredit leasing i A1 koji su svoju ponudu prilagodili ženama poduzetnicama.

Uz sve benefite koje donosi networking paket, u sklopu ovoga još dobivate i online promociju. Po cijeni koju biste inače platili za jedan kratki PR članak, u ovom paketu dobivate čak 2 promotivna članka (plus neograničen broj savjetodavnih), intervju (poznati smo po posebnom načinu kako ih radimo) i baner na portalu. Volimo reći kako smo poznati po intervjuima u kojima ističemo ono najbolje od vas i vašeg biznisa te vam pomažemo u najboljem predstavljanju onoga čime se bavite. Svaki tekst osim što se objavljuje na portalu, objavi se i na našem Facebook-u te Linked In-u, newsletteru te šalje putem One signal aplikacije na preko 10.300 primatelja.

Redovna cijena ovog paketa je jednokratno 1.250 kn (PDV uključen), a za uplate do 15.7. snižena cijena je 1.000 kn. Vrijedi godinu dana od dana učlanjenja i ne zbraja se s ostalim popustima.

3. Promocijski paket za zaposlene žene

Ne morate imati vlastitu tvrtku da biste bili ambiciozni. Radite u korporaciji ili bilo kojoj (većoj ili manjoj) tvrtki te ste postigli značajan uspjeh u svome području ili tek planirate, želimo to čuti! Upravo takve priče vole naši čitatelji koji se time inspiriraju. Stoga u ovom paketu dobivate i intervju. Radimo ga kako bismo istaknuli vaš rad, osobnost i uspjehe. Redovan cijena je 875 kn i vrijedi godinu dana od učlanjenja. Za uplate do 15.7.2020. cijena je 750 kn s PDV-om! Ako još niste u toj fazi (makar mi vjerujemo da jeste i da trebate prevladati strah), dovoljan je i networking paket.

U sklopu svakog paketa account manager brine se da iskoristite sve što nudimo i daje upute za sve što zanima. Sva 3 paketa navedena su na linku. Kliknite ispod željenog, upišite mail i doći će vam podaci za uplatu te upute za daljnje korake. U iznos plaćanja upisujete u tekstu navedene snižene cijene pakete, ukoliko uzimate pakete na akciji. Popust vrijedi za sve – postojeće, nove i one koje su već bile članice.

Korona nas je usporila, no i inspirirala! Naša osnivačica Ivana Matić članica je upravnog odbora udruge Glas poduzetnika koja se bori za event industriju, ali i sve druge! Tako smo kroz lipanj održali niz evenata, a u srpnju vas očekuju ljetni partyji za članice i partnere u Zagrebu, Čakovcu i Opatiji. Uz to često organiziramo i online webinare i radionice koji su besplatni za članice, kako bi nas pratili iz cijele Hrvatske. Prijavite se i na besplatni newsletter za inspirativne savjete i najave događanja.

Podaci za uplatu članstva:

Matić savjetovanje d.o.o. Ulica Ede Peročevića 6, 10000 Zagreb

IBAN: HR7024840081135058751 (RBA) ili HR2123600001102270647 (ZABA)

Iznos s PDV-om:  500 kn networking paket, 1.000 kn promo paket poduzetnice, 750 kn paket za korporativne žene (cijene vrijede za uplate do 15.7.2020.)

Opis plaćanja: članstvo

Obavezno nam se javite na [email protected] nakon uplate da vam pošaljemo detaljan info za dalje. Možete nas kontaktirati i na 091 6128 200. Tu smo za vas!

Naslovna fotografija: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -