Cloud&co. unosi dašak vrlo nosive magije na Business Fashion Shopping Day!

Na Business Fashion Shopping Day u Zagrebu stiže Cloud&co. Riječ je o poznatom hrvatskom brendu nakita kojeg je 2010. godine pokrenula Katarina Radnić Zmazek. Cloud&co. nakit prepoznatljiv je po zaštitnom znaku oblaku i zanimljivom, veoma nosivom nakitu koju je poznat po sloganu “Never take off jewelry”, odnosno nakit koji se nikad ne skida.

Pročitajte više: Poche, brend inspiriran francuskim načinom života, stiže na Business Fashion Shopping Day!

Katarina je završila Pravni fakultet u Zagrebu i iako je započela karijeru u odvjetništvu, zaključila je da joj sreću i zadovoljstvo donose nakit i poduzetništvo u istoj sferi. Prije više od deset godina pokrenula je brend pod nazivom Perleraj koji 2018. godine postaje Cloud&co. Danas, nakon 10 godina rada tvrtke, postao je najdraži nakit žena svih godišta, zvanja, mjesta stanovanja i to posebno zbog najpopularnijeg Invisible cloud lančića koji je decentan, a opet zanimljiv, vrlo nosiv, kao što i sam slogan ”Never take off jewelry” kaže, nakit koji se ne skida.

cloud&co. (1)

Osim lančića, mogu se naći i narukvice od špagica raznih boja kao i naušnice gdje svatko može po želji sikombinirati svoj par. Kroz godine rada ostvarene su i mnoge velike suradnje s Gloriom, Palmolive, Philip Morrisom i sl., a 2019. otvoren je prvi mono brend dućan u Preradovićevoj ulici koji je nezaobilazno mjesto za domaće i strane turiste, za pronalazak poklona ili ukrašavanje sebe oblacima, zvjezdicama, polumjesecima i drugim nebeskim oblicima koji su motivi svakog komada.


Pročitajte više: Varteksova osvježavajuća proljetna kolekcija na Business Fashion Shopping Dayu!


Cloud&co. ističe se svojom decentnom prepoznatljivošću, što ga čini izvrsnim izborom za poslovnu ženu koja želi biti u skladu s pravilima, a opet istaknuti svoju osobnost i osjećaj za modu. Cloud&co. znači oblak i društvo, što označava ne samo ljude, odnosno društvo koje stoje iza oblaka i cijelog brenda, nego i pojave koje inače prave društvo oblacima na nebu kao što su mjesec i zvijezde, koje su i stalna inspiracija i motiv na nakitu.


Prijavite se na jedinstveni modno-poslovni event u Hrvatskoj “Business Fashion Shopping Day” koji će se održati 8.5. u Splitu i 15.5. u Zagrebu.


Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

humanitarni buvljak

Kamo za vikend – pizza, fotografija ili humanitarni buvljak?

Nakon napornog radnog tjedna, svi želimo dobro iskoristiti vikend. Zato smo uz vas s nekoliko sjajnih ideja prikladnih za cijele obitelji,...
- Advertisment -