Božićni poklon s vašim logotipom, porukom ili bojama u okusima Bagolo čokolada

Polako počinju pripreme i organizacija božićnih darivanja, kako privatnih tako i poslovnih. Mnoge tvrtke vole pokloniti suradnicima, partnerima i klijentima nešto sa svojim logom. No, takvi pokloni često završe zabačeni negdje daleko i uvijek izvan uporabe ili se prosljede dalje. Kako to nebi bio slučaj s vašom tvrtkom, a i kako ne biste nepotrebno trošili vrijeme i novac na osmišljavanje takvih poklona, ove godine probajte drugačiji pristup. Čokolada nije originalan poklon, ali je provjereno dobar, a u Bagolo verziji nosi i poruku!

Čokolada je uvijek dobar izbor

Ono što većina ljudi bez obzira kojim se poslom bave obožava je – čokolada. To je uvijek rado prihvaćen poklon koji sigurno neće biti ni zaboravljen, a često ni podjeljen s drugima. A kako biste ipak poklonili dio svog branda izbor su personalizirane čokolade.

“Bagolo” čokolade i praline proizvode se i pakiraju ručno, od odličnih sastojaka i u vrlo malim serijama. U njihovoj proizvodnji koja se nalazi u Zagrebu koristi se kao osnova vrhunska belgijska čokolada i svježi, lokalni sastojci. Primjerice maslac, vrhnje, med i voće koje koriste u pripremi uvijek su domaći i provjerene kvalitete. Svi su proizvodi također bez konzervansa i umjetnih aroma. Bagolo se ističe po tome što rade primjerice vlastitu karamel smjesu, izbjegavajući tako gotove industrijske smjese.

čokolada

Slatka poruka

Kupcima nude mogućnost izrade personaliziranih bombonijera, bombonijera koje sadrže ispisane poruke na samoj čokoladi, pa kada dobijete “Bagolo” bombonijeru na poklon, nemojte ni pomišljati proslijediti je dalje. Možda je kreirana posebno za vas i sadrži intimnu poruku drage vam osobe.

Za poslovne kupce, nude mogućnost personalizacije kako ambalaže tako i samih proizvoda. Postoji primjerice mogućnost tiska logotipa na pralinama, kreiranja okusa ili izgleda praline prema zahtjevu klijenta, izrade ambalaže s logotipom klijenta i slično. Izvrsno za sve brandove koji drže do svojih boja po kojima su već prepoznatljivi. Više o mogućnostima personalizacije možete provjeriti na njihovoj službenoj stranici.

“Bagolo” proizvodi odraz su filozofije osnivača, a to je uživanje u finoj čokoladi, spajanje novih neobičnih okusa te kreiranje proizvoda koji je jedinstven kako po svom okusu, tako i izgledom.

Foto: Bagolo

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

pitanja za kandidate

Ova dva “small talk” pitanja kandidatu na razgovoru za posao će...

O kandidatu puno toga možete doznati kroz ugodno čavrljanje, bez postavljanja direktnih pitanja. Ovakva pitanja za kandidate ne moraju biti postavljena...