Koja je tajna brenda Comma? Objedinjuje sve potrebe moderne žene – udobnost, eleganciju, kvalitetu i društvenu odgovornost

Moglo bi se reći da je Comma inspirirana svjetskim modnim prijestolnicama, gdje promatra stil žena koje žive u njima i osluškuje njihove potrebe. Na taj način stvara moderan dizajn najbolje kvalitete. Odjeća je izrađena od materijala koji će dugo trajati i koji prianja uz kožu, a dizajn je profinjen i vrlo šik. Naglašavamo i da svaki mjesec u Comma trgovine stižu nove kolekcije, a svaka nova kolekcija savršeno je usklađena s drugom, tako da bez problema možete kreirati nove i zanimljive outfite.

U trgovine Comma svaki mjesec stižu nove kolekcije koje se međusobno dopunjavaju. O ovoj kolekciji možete birati odjeću iz laganih materijala naglasak je na lanu.

Elegantno, poslovno, ležerno

Život moderne žene uglavnom je brz. Trči ulicom sa šalicom kave u jednoj ruci, dok u drugoj drži za ruku dijete koje je žuri odvesti u školu, da bi potom krenulo na posao. No, unatoč svoj gužvi, uspijeva pronaći vremena za sebe, uredna je, brine se o sebi, kako fizički tako i psihički – a njezine su odjevne kombinacije uvijek besprijekorne.

Znamo da je teško ispuniti tolika očekivanja koja bi žena u suvremenom svijetu trebala ispuniti, ali malo joj pomaže kako sve to uspijeva. Ta pomoć je brend Comma, jer kombiniranje odjeće uz pomoć njihovih multifunkcionalnih odjevnih predmeta nikada nije bilo lakše.


Pročitajte više: Maldivian Garden – pamuk, lan i svila u ljetnoj kolekciji Comme


Moderan dizajn visoke kvalitete

Svaka žena zna te jade kad stoji pred ormarom i ne zna što obući. Vrijeme prolazi, treba što prije na posao, ali nikakva kombinacija joj ne pada na pamet. Odluči odjenuti bilo što, prvo što joj padne pod ruku, jer jednostavno nema vremena birati, ali osjeća da nije zadovoljna kako izgleda. A svatko od nas zna koliko odjeća koju nosimo može utjecati na raspoloženje tijekom dana. Prava odjevna kombinacija je ona u kojoj se moderna žena osjeća moćno i samouvjereno, a ujedno ugodno i ugodno. Comma moda ispunjava sve te zahtjeve, jer u svojim kolekcijama ima prilagodljive komade koje je lako kombinirati, što znači da više nećete morati provoditi beskonačno vrijeme pred ogledalom birajući što ćete obući.

Potrebe žene danas su različite zbog različitih uloga i izbora koje ima. Zato njezin ormar prije svega treba biti funkcionalan, kako bi što lakše birala odjeću za taj dan. Brend Comma nudi joj pregršt hlača, traperica, suknji, haljina, košulja, bluza, sakoa, majica i raznih dodataka koji su uglavnom u neutralnim bojama i takvog dizajna da se lako kombinira.


Pročitajte više: Proljeće u ružičastoj boji, ali nepredvidljivo


Društveno odgovorna

Od svog osnutka 1973. Comma fashion podržava borbu za prava žena. Upravo u razdoblju nastanka ovog brenda žene su po prvi put imale priliku posvetiti se karijeri i čuti njihov glas na visokim političkim pozicijama, ali i znanosti, te to više nije iznimka.

I danas je ovaj brend namijenjen ambicioznim i jakim ženama koje neprestano rade na postizanju onoga što je za njih uspjeh. Comma je više od odjeće, jer iza brenda stoji ideja osnaživanja žena. Definicija uspjeha je različita za svakoga, a možete ga postići sa stilom, noseći brend koji vjeruje u vašu snagu.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Tata CEO

„U posljednjih sam 10 godina zaradio doktorat i došao na poziciju...

Tobi Emonts-Holley prije nekoliko je dana na svojem Twitter profilu objavio 'tajnu' poslovnog uspjeha. Naime, ovaj otac šestero djece uspio je...
- Advertisment -