Modna revija sa stvarnim ženama je ono što svaki brend treba

Poznati modni brend Comma namijenjen je odvažnim i ambicioznim ženama koje iznad svega cijene udobnost i eleganciju. Brend inspiraciju vuče iz svjetskih modnih prijestolnica, promatrajući stil lokalnih žena, kao i prilagođavajući se njihovim potrebama.

Comma svaki mjesec donosi nove kolekcije koje se nadopunjavaju na već postojeće kako bi svaka žena s lakoćom složila savršenu kombinaciju za posao ili izlazak, a pri tomu ne žrtvujete udobnost.

Modna revija stvarnih žena

Ususret ljetu, Comma je organizirala dvije revije u sklopu Summer Mingle zabava.

Riječ je o revijama stvarnih žena čiji je cilj pokazati da ne postoji jedan idealan konfekcijski broj. Žensko je tijelo raznoliko i svaka žena može i zna izgledati dobro. Sudionice koje su nosile reviju tako su uz pomoć zaposlenica Comma trgovine odabrale odjevnu kombinaciju koja najbolje odgovara njihovom ukusu, stilu i stasu.

Modna revija nešto je što nose manekenke čiji fizički izgled odgovara strogo definiranim proporcijama. One su i mlade, tako da se žene drugačijih oblika tijela i starije dobi s njima jednostavno ne mogu poistovijetiti.

revija stvarnih žena1

“Nikada do sada nisam imala priliku nositi reviju, ali, eto, nikad nije kasno,” podijelila je naša članica, poduzetnica Iva Grković. “Pristala sam biti sudionica prije svega da malo izađem iz svoje komfor-zone, a i brend Comma inače obožavam i nosim ga već duži niz godina u svakodnevnom životu, stalno.”


Pročitajte više: Prvi ovogodišnji ljetni party oduševio splitske poduzetnice i menadžerice!


Ljepota je u raznolikosti

Ženska tijela dolaze u mnogo različitih oblika i proporcija, te je svako lijepo na svoj način. Daleko je to od puke floskule, što je svaka Comma modna revija uspješno dokazala.

Revije su održane u Splitu i Zadru, a pistom su prošetale poduzetnice i menadžerice od kojih su mnoge velike ljubiteljice Comma kolekcija.


Pročitajte više: Sukošansko izdanje ljetnog partyja trajalo do dugo u noć


“Obožavam modni brend Comma, te u svom ormaru imam iz svake kolekcije barem dva odjevna predmeta,” svoje je oduševljenje brendom izrazila naša članica, poduzetnica Marija Šuško-Karlić. “Svaka žena uz Comma brend može biti ženstvena i lijepo odjevena što nam daje samopouzdanje.”

revija stvarnih žena2

Došlo je vrijeme za promjenu u modnoj industriji, a time i u društveno uvjetovanim standardima ljepote. Uz odgovarajuću odjeću i samopouzdanje svako će tijelo zablistati, a svaka žena biti lijepa.

Comma je više od modnog brenda. Ona je simbol osnaživanja žena, suputnica koja stoji iza ambicija svake žene.

Foto: Danijela Pedišić/Jadran Babić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

lagana pizza

Lagana pizza idealna za ljetne dane

Pizza je s razlogom omiljeno jelo mnogih. Ona dolazi u toliko različitih varijanti da doista svatko može pronaći onu koja mu...
- Advertisment -