Jedrite s vrhunskim stručnjacima iz područja fintecha i digitalne industrije

Prijavite se na European Financial Industry Congress & Cup 2019 i ostvarite pravo na 10 posto popusta, a ako to učinite zaključno s 31. srpnja, imate besplatnu kotizaciju za slijedeću godinu.

Međunarodno okupljanje digitalnih i financijskih profesionalaca

Početkom listopada u šibenskom će se akvatoriju održati Congress and sailing Cup, međunarodno okupljanje digitalnih i financijskih profesionalaca. Središte događanja biti će šibenska marina Mandalina, a ploviti će se do jednog od najljepših krajeva Hrvatske, Nacionalnog parka Kornati.

Od 2. do 5. listopada 2019. na prekrasnoj obali i otocima u Jadranskom moru, u društvu s liderima, stručnjacima, regulatorima i inovatorima, vrhunskim stručnjacima iz područja fintecha i digitalne industrije, moći ćete raspravljati i podijeliti svoja iskustva i stavove o disruptivnim poslovnim modelima te novim izazovima koji stoje pred financijskom industrijom.

Do sada su svoje sudjelovanje potvrdili govornici iz tvrtki kao što su JP Morgan & Chase (najveća banka u SAD), Google, Revolut, PBZ, Croatia osiguranje, Poslovna inteligencija… Među govornicima je i naš proslavljeni olimpijac, svjetski prvak u alpskom skijanju, Ivica Kostelić, koji je otkrio novu strast: jedrenje. Više o govornicima: https://bseafinance.events/speakers-topics/.

Članice mreže Women in Adria imaju pravo na 10 posto popusta na kotizacije, no to nije sve. Ukoliko se prijavite zaključno s 31. srpnja dobivate pravo na besplatnu kotizaciju za istu konferenciju u 2020.!

Sve što je potrebno jest javiti se na našu mail adresu [email protected] i mi ćemo vam proslijediti upute za registraciju. Više o ponudi i kotizacijama pročitajte ovdje: https://bseafinance.events/finance-pricing/

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Glas poduzetnika postao udruga!

Na zahtjev članova Inicijative, danas je osnovana Udruga GLAS PODUZETNIKA, koja će kao formalni predstavnik 100.000 članova, nastaviti aktivno boriti se za prava članova...
- Advertisment -