Jedrite s vrhunskim stručnjacima iz područja fintecha i digitalne industrije

Prijavite se na European Financial Industry Congress & Cup 2019 i ostvarite pravo na 10 posto popusta, a ako to učinite zaključno s 31. srpnja, imate besplatnu kotizaciju za slijedeću godinu.

Međunarodno okupljanje digitalnih i financijskih profesionalaca

Početkom listopada u šibenskom će se akvatoriju održati Congress and sailing Cup, međunarodno okupljanje digitalnih i financijskih profesionalaca. Središte događanja biti će šibenska marina Mandalina, a ploviti će se do jednog od najljepših krajeva Hrvatske, Nacionalnog parka Kornati.

Od 2. do 5. listopada 2019. na prekrasnoj obali i otocima u Jadranskom moru, u društvu s liderima, stručnjacima, regulatorima i inovatorima, vrhunskim stručnjacima iz područja fintecha i digitalne industrije, moći ćete raspravljati i podijeliti svoja iskustva i stavove o disruptivnim poslovnim modelima te novim izazovima koji stoje pred financijskom industrijom.

Do sada su svoje sudjelovanje potvrdili govornici iz tvrtki kao što su JP Morgan & Chase (najveća banka u SAD), Google, Revolut, PBZ, Croatia osiguranje, Poslovna inteligencija… Među govornicima je i naš proslavljeni olimpijac, svjetski prvak u alpskom skijanju, Ivica Kostelić, koji je otkrio novu strast: jedrenje. Više o govornicima: https://bseafinance.events/speakers-topics/.

Članice mreže Women in Adria imaju pravo na 10 posto popusta na kotizacije, no to nije sve. Ukoliko se prijavite zaključno s 31. srpnja dobivate pravo na besplatnu kotizaciju za istu konferenciju u 2020.!

Sve što je potrebno jest javiti se na našu mail adresu [email protected] i mi ćemo vam proslijediti upute za registraciju. Više o ponudi i kotizacijama pročitajte ovdje: https://bseafinance.events/finance-pricing/

Foto: Unsplash

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -