Čupavci su trend broj jedan u uredima ove zime

Čupavci su u trendu već neko vrijeme. Koristimo iz za podove, fotelje, a pronašli su svoje mjesto i u uredima.

Prva stilistica ureda u Hrvatskoj, Maja Kauzlarić, kaže da osim po bojama i vrstama možete odabrati prirodno ili umjetno krzno.

Čupavci za “stylish” zimu u uredu

“Ekološki osvješteniji odabrati će umjetno krzno koje osim što je jeftinije od pravog pa se može i lako zamjeniti novim, ukoliko je napravljeno od materijala koji se lakše razgrađuju, vodi računa o načinu dobivanja i ujedno čuva i okoliš.

Do sada najviše se moglo zamjetiti čupavce bijele boje, no različitim metodama polako se dobivaju i obojane verzije, a također postoje i različiti uzorci kao i dužine  “dlake”.”

Rozi čupavac za dodavanje živosti, bijeli čupavac za ljubiteljice klasike

U zimi griju pa su savršeni za jesenske i zimske dane, no Maja ističe da čak i u ljeti oni napravljeni od umjetnih materijala odabranog sastava, vaš boravak na njemu čine ugodnim i mekim  bez povisivanja temperature tijela.

Umjetno_krzno_rozi_cupavac_1

No to su samo neke od posebnih karakteristika ovog posebnog materijala. Osim što vas u zimskim danima griju pa uz pogled kroz prozor na vanjski snijeg, daju ugođaj kao da ste u planinskoj kućici daleko od svih problema, sa trendi bojama to može biti jedna od okosnica modnih dodataka vašem uredu pa će trendseterice odabrati rozu kao boju koja će u bjelinu ureda unijeti živost, a uz poneki zlatni detalj u uredu, to će stvarno biti pun pogodak.

Natur verzije čupavaca najviše podsjećaju na pravo krzno, a uz jednostavne tonove u uredu, to će zasigurno odabrati one umjerenijeg izražajnog stila kojima udobnost što na sam pogled ova boja pruža, svakako odgovara i to što uz nju mogu kombinirati i detalje raznih drugih boja.

No klasika bijelog čupavca što podsjeća na bjelinu snijega, a opet tako lijepo grije, stopit će se sa svakim stilom i odabranim bojama, a činjenica da je na tržištu najzastupljeniji utječe i na njegovu cijenu, pa će biti i najdostupniji većini.

Keramička_posuda_zlatni_stil

Maja ističe da je održavanje čupavaca od umjetnih materijala lakše, pa se čak neki mogu i prati makar rijetki to čine jer se sa time svakako dio originala izgubi, pogotovo ako se ne pazi.

“Ukoliko se odlučite, svakako se radi o zaista laganom ručnom pranju i sušenju na zraku, a preporuka je i “počešljati” vaš čupavac pogotovo ako ima dužu dlaku.  Ako je k tome još i obojan, svakako ga treba prati zasebno i vrlo pažljivo.

No, trud se svakako isplati jer vašeg osvježenog čupavca ponovno možete koristiti, a ako vam dosadi, jednostavno ga možete zamjeniti nekim trendi novim koji čak i bojom može unijeti željenu promjenu.” ističe Maja.

Oni koji se bave fotografijom, ovo je savršena pozadina za vaše fotke, a na pozornici se najviše proslavio kod fotografiranja malenih bebica i nakita. Tako da, ukoliko vam dosadi na stolici, ima mnogo različitih načina da ga iskoristite na nekom drugom mjestu, pa čak i kao male tople tepihe na podu.

Provjerite ponudu čupavaca u našem webshopu,  a za još inspiracije donosimo vam nekoliko prekrasnih s Instagrama.

Mogućnosti za uživanja  u ovom posebnom ljubimcu je bezbroj. Kako ćete ga vi koristiti?

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više