Maja Kauzlarić lansirala svoj novi brend Royal Gardens koji spaja funkcionalnost i estetiku

Mirisni buket već je dugo go-to znak pažnje u posebnim prilikama, a posljednjih godina jača trend neobičnog pakiranja. Maja Kauzlarić iz Cvijet Kreative u suradnji sa zagrebačkom slastičarnicom Magnolia predstavlja novu kolekciju koju krasi romantična estetika, ali i funkcionalnost.

Kvalitetno i višenamjenski

Koliko god voljeli dobiti buket, on uobičajeno nakon nekoliko dana počinje gubiti svoju prvotnu ljepotu. Rješenje tog problema ponudila je Royal Gardens kolekcija koja oduševljava jednostavnošću, kvalitetom i ekološkom komponentom.

„Želja mi je bila da osmislimo kvalitetan i lijep proizvod, bilo da se radi o svježem cvijeću ili dugotrajnim ružama, a da sama ambalaža, umjesto da postane otpad ili smetnja, može poslužiti trajnijoj pohrani raznih predmeta, ali imati i funkciju lijepe vaze“, objašnjava Maja.

cvijeće u kutiji

Zamisao da se ljepota samih cvjetova što više istakne ostvarila se modernim linijama i prozirnom kutijom, kao i ogledalima koja unose dozu glamura i svaku cvjetnu kombinaciju podižu na višu razinu. Pri osmišljavanju dizajna, naglasak je stavljen na visoke kriterije kvalitete, kao i na želju da proizvodi budu proizvedeni u Hrvatskoj.

„Itekako smo bili svjesni da takvi kriteriji i proizvod koji nije samo kupljen naveliko s nekog vanjskog, najčešće kineskog tržišta, pa plasiran ovdje u svrhu veće zarade, za nas znači nepovoljnije uvjete. Znali smo da takva kvaliteta koju smo željeli postići ima i svoju cijenu, a samim time i višu cijenu krajnjeg proizvoda. No, kvaliteta je neupitno prevagnula“, ističe.

Slatka kombinacija

Iako je ova posebna Royal Gardens priča započela s ružama, kolekcija je proširena na ostatak mirisnog vrta.

„Krenuli smo izvorno sa željom da naše kutije krase dugotrajne ruže, pa smo i kolekciju nazvali Rose for the Queen, željeći da se svaka dama koja dobije našu kutiju, osjeća kao kraljica. Ipak, ljepota prirodnog cvijeća, s kojim radim već duži niz godina, zazivala je da pronađe svoje mjesto u našem dizajnu.“

cvijeće u kutiji

Tako su nastale kolekcije Peony for the Princess i Tulip for the Duchess, koje će se svidjeti svim obožavateljicama fotogeničnog cvijeća. Sa širenjem kolekcija, došlo je i do kombinacija raznih vrsta cvijeća i boja, a kao „šlag na tortu“ stigla je i jedna slatka suradnja.

„Naša se kombinacija cvijeća i slastica iz slastičarnice Magnolia pokazala kao potpuni hit! Za slastice, kao i za sve ostalo, bilo nam je važno da kvaliteta bude vrhunska, kako izgledom, tako i sastojcima.“

Ovi pokloni, osim cvijeća i kolačića, mogu sadržavati i nakit kao poklon, a kutija s jednom maxi dugotrajnom ružom predivni je „jastučić“ za zaručnički prsten.

cvijeće u kutiji

Cvjetno radno okruženje

Osim za privatne prilike, nenametljivi dizajn i estetika ovih proizvoda odlično je uklapaju i u poslovne prostore. Tako primjerice mogu ukrašavati hotele i restorane, unoseći potreban dašak elegancije.

Ove kolekcije zanimljive su i tvrtkama jer mogu, primjerice, postati dio uređenja radnih stolova, recepcija ili prostora za primanje klijenata.

cvijeće u kutiji

„Budući da smo pazili da dimenzije odgovaraju svim opcijama, ovakav ukras ne smeta normalnom funkcioniranju radne okoline. Napravili smo više varijanti za manje kutije te onu s većom kutijom, ali prilagođenu, tako da se kutija s dugotrajnim cvjetovima može postaviti i okomito te tvoriti mini cvjetni zid“, kaže Maja.

Dugotrajna verzija ukrasa tražena je i kao poklon poslovnim suradnicima u raznim prigodama, čime se kroz kvalitetu poklonjenog pokazuje poštovanje primatelju, ali i prenosi simbolička poruka.

Foto: Karlo Jelić, Tatjana Bukvić

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Glas poduzetnika postao udruga!

Na zahtjev članova Inicijative, danas je osnovana Udruga GLAS PODUZETNIKA, koja će kao formalni predstavnik 100.000 članova, nastaviti aktivno boriti se za prava članova...