Maja Kauzlarić lansirala svoj novi brend Royal Gardens koji spaja funkcionalnost i estetiku

Mirisni buket već je dugo go-to znak pažnje u posebnim prilikama, a posljednjih godina jača trend neobičnog pakiranja. Maja Kauzlarić iz Cvijet Kreative u suradnji sa zagrebačkom slastičarnicom Magnolia predstavlja novu kolekciju koju krasi romantična estetika, ali i funkcionalnost.

Kvalitetno i višenamjenski

Koliko god voljeli dobiti buket, on uobičajeno nakon nekoliko dana počinje gubiti svoju prvotnu ljepotu. Rješenje tog problema ponudila je Royal Gardens kolekcija koja oduševljava jednostavnošću, kvalitetom i ekološkom komponentom.

„Želja mi je bila da osmislimo kvalitetan i lijep proizvod, bilo da se radi o svježem cvijeću ili dugotrajnim ružama, a da sama ambalaža, umjesto da postane otpad ili smetnja, može poslužiti trajnijoj pohrani raznih predmeta, ali imati i funkciju lijepe vaze“, objašnjava Maja.

cvijeće u kutiji

Zamisao da se ljepota samih cvjetova što više istakne ostvarila se modernim linijama i prozirnom kutijom, kao i ogledalima koja unose dozu glamura i svaku cvjetnu kombinaciju podižu na višu razinu. Pri osmišljavanju dizajna, naglasak je stavljen na visoke kriterije kvalitete, kao i na želju da proizvodi budu proizvedeni u Hrvatskoj.

„Itekako smo bili svjesni da takvi kriteriji i proizvod koji nije samo kupljen naveliko s nekog vanjskog, najčešće kineskog tržišta, pa plasiran ovdje u svrhu veće zarade, za nas znači nepovoljnije uvjete. Znali smo da takva kvaliteta koju smo željeli postići ima i svoju cijenu, a samim time i višu cijenu krajnjeg proizvoda. No, kvaliteta je neupitno prevagnula“, ističe.

Slatka kombinacija

Iako je ova posebna Royal Gardens priča započela s ružama, kolekcija je proširena na ostatak mirisnog vrta.

„Krenuli smo izvorno sa željom da naše kutije krase dugotrajne ruže, pa smo i kolekciju nazvali Rose for the Queen, željeći da se svaka dama koja dobije našu kutiju, osjeća kao kraljica. Ipak, ljepota prirodnog cvijeća, s kojim radim već duži niz godina, zazivala je da pronađe svoje mjesto u našem dizajnu.“

cvijeće u kutiji

Tako su nastale kolekcije Peony for the Princess i Tulip for the Duchess, koje će se svidjeti svim obožavateljicama fotogeničnog cvijeća. Sa širenjem kolekcija, došlo je i do kombinacija raznih vrsta cvijeća i boja, a kao „šlag na tortu“ stigla je i jedna slatka suradnja.

„Naša se kombinacija cvijeća i slastica iz slastičarnice Magnolia pokazala kao potpuni hit! Za slastice, kao i za sve ostalo, bilo nam je važno da kvaliteta bude vrhunska, kako izgledom, tako i sastojcima.“

Ovi pokloni, osim cvijeća i kolačića, mogu sadržavati i nakit kao poklon, a kutija s jednom maxi dugotrajnom ružom predivni je „jastučić“ za zaručnički prsten.

cvijeće u kutiji

Cvjetno radno okruženje

Osim za privatne prilike, nenametljivi dizajn i estetika ovih proizvoda odlično je uklapaju i u poslovne prostore. Tako primjerice mogu ukrašavati hotele i restorane, unoseći potreban dašak elegancije.

Ove kolekcije zanimljive su i tvrtkama jer mogu, primjerice, postati dio uređenja radnih stolova, recepcija ili prostora za primanje klijenata.

cvijeće u kutiji

„Budući da smo pazili da dimenzije odgovaraju svim opcijama, ovakav ukras ne smeta normalnom funkcioniranju radne okoline. Napravili smo više varijanti za manje kutije te onu s većom kutijom, ali prilagođenu, tako da se kutija s dugotrajnim cvjetovima može postaviti i okomito te tvoriti mini cvjetni zid“, kaže Maja.

Dugotrajna verzija ukrasa tražena je i kao poklon poslovnim suradnicima u raznim prigodama, čime se kroz kvalitetu poklonjenog pokazuje poštovanje primatelju, ali i prenosi simbolička poruka.

Foto: Karlo Jelić, Tatjana Bukvić

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -