Na Dane komunikacija stiže svjetski poznati etički haker bez kojeg ne mogu Google, Microsoft i NASA!

Jedini haker koji vam nikada neće ukrasti podatke, Ralph Echemendia, stiže u Rovinj kako bi razotkrio opasnosti koje vrebaju u online svijetu. Ovaj najpoznatiji etički haker i konzultant u otkrivanju cyber opasnosti, povodom dolaska na Dane komunikacija poručuje: „Svi možemo biti hakirani. Prijeđite preko toga.“

Holivudski haker

Echemendia je svjetski poznat haker kojeg su Google, Microsoft i NASA angažirali kako bi educirao njihove tehničke timove. Posebno je zanimljivo da je upravo Echemendia bio angažiran kao stručni konzultant na snimanjima hit serije Mr. Robot te filmova Snowden i Nerve, a ujedno je bio zadužen za otkrivanje tko je bez autorizacije pustio u javnost Eminemov album.

Život u online svijetu postao je svakodnevica, a tanku granicu između cyber sigurnosti i opasnosti otkrit će upravo ovaj stručnjak koji je čest gost brojnih festivala na kojima dijeli iskustvo „hakiranja Hollywooda“. Popularne teme poput krađe identiteta, prodaje podataka, lažnih vijesti i ranjivosti kriptovaluta uvijek su pozdravljene ovacijama publike.

Echemendia će u Rovinju educirati sudionike ne o tome zašto se hakiranje događa, već kako se događa i objasniti zašto svaki podatak, poput kreativnih procesa agencije ili povjerljivih informacija u oglašavanju, ima veliku vrijednost.

Kako se očuvanjem svojih online podataka možete zaštititi poslušajte na dinamičnom predavanju „How safe are we?“ na festivalu Dani komunikacija koji će se održati u Rovinju od 28. do 31. ožujka 2019. godine.

Foto: PR

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Trudnica naslovnica

Prva trudna izvršna direktorica na naslovnici poslovnog časopisa

Suosnivačica tvrtke Wing Audrey Gelman je prva vidno trudna izvršna direktorica na naslovnici poslovnog časopisa. Časopis Inc. dobio je brojne pohvale...