Čovjek koji je McDonald’su donio titulu najboljeg oglašivača na svijetu dolazi na Dane komunikacija

Objavljena su imena globalnih lidera i prvih predavača koji dolaze na festival “Dani komunikacija”.  To su Matt Biespiel koji poručuje: „Statistika vam potvrđuje jeste li u pravu, tehnologija daje svrhu onome što radite, ali jedino vas kreativnost čini posebnima“ i Yousef Tuqan Tuqan, globalni direktor inovacija Accenture Interactivea.

Ovogodišnji govornici festivala “Dani komunikacija”

Festival Dani komunikacija održat će se od 28. do 31. ožujka 2019. godine u hotelu Lone u Rovinju. Odgovore na globalna pitanja u komunikacijskoj industriji iz prve ruke saznat ćemo od cijenjenih predavača iz cijelog svijeta koji će na tri dana postati dio rovinjske zajednice. Prvi su najavljeni govornici marketinška zvijezda i osvajač prestižne nagrade za najboljeg oglašivača na svijetu Matt Biespiel te globalni direktor inovacija Accenture Interactivea, konzultantske tvrtke koja posluje u 120 država i 40 industrija, Yousef Tuqan Tuqan.

dani komunikacija
Dunja Ivana Ballon, direktorica festivala

 Matt Biespiel je čovjek koji je u ulozi globalnog direktora marketinga McDonald’su dvije godine zaredom donio titulu najefikasnijeg brenda na svijetu. Ujedno je i osvojio je najpoželjniju marketinšku nagradu na prestižnom međunarodnom festivalu kreativnosti u Cannesu, onu za najboljeg oglašivača na svijetu. Upravljao je komunikacijom McDonald’sa u 118 država diljem svijeta, a upravo je zarazni slogan i’m lovin it – i melodija koju već godinama svakodnevno pjevuše milijuni ljudi – niz godina bio pod njegovim vodstvom.

Najavljen je dolazak i Yousefa Tuqana Tuqana koji je Global Design & Innovation Principal Director and Digital Evangelist Accenture Interactivea. Ovaj vizionar digitalnog marketinga svjetskog glasa o digitalnim trendovima budućnosti i mitovima već godinama predaje u Cannesu kao jedan od najpopularnijih predavača ovog cijenjenog festivala.

Direktorica Dana komunikacija i programa festivala, Dunja Ivana Ballon, podijelila je svoja očekivanja za 2019. godinu:

„Ove godine u Rovinju brišemo granice i povezujemo se s cijelim svijetom. Potvrdili smo dolazak globalnih lidera na festival, stoga su moja očekivanja vrlo jasna – da Hrvatska tijekom ta tri dana postane centar komunikacijske industrije.“

Davor Bruketa, predsjednik Uprave HURA-e naglasio je: „Na Dane komunikacija dovodimo najaktualnije svjetske prakse od Amerike do Azije, što je za tržište poput našeg zaista prilika za učenje i konstruktivne rasprave.”

O Danima komunikacija

 Iz godine u godinu Dani komunikacija bilježe sve veći porast posjetitelja koji je narastao za 80 % u samo dvije godine. Organizatori najavljuju zanimljiv i raznolik sadržaj te pozivaju sve oglašivače, agencije, stručnjake za odnose s javnošću, predstavnike medija, studente i ostale profesionalce iz komunikacijske industrije. Rane prijave za kotizacije i smještaj bit će otvorene do 8. veljače 2019.

Tekst i foto: Komunikacijski laboratorij

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Novi Način najbržima osigurao besplatne građevinske konzultacije

Novi način je građevinski projektantski ured u području projektiranja nosivih konstrukcija, sanacija i rekonstrukcija postojećih građevina s iskustvom na domaćem i...