Organizatori Dana komunikacija naručili lijepo vrijeme, a evo što ih je dočekalo

Vodstvo festivala organizacijske je pripreme za Dane komunikacija shvatilo neočekivano opušteno, čak i unatoč kišnim uvjetima na plaži. U Rovinj je stigao Organizacijski odbor Dana komunikacija kako bi testirao i odobrio završne pripreme za dugo iščekivani nacionalni festival kreativnosti, koji, nakon trogodišnje stanke, počinje 31. ožujka.

Pripreme za festival na plaži uz kišu 

No lokalni su prolaznici potvrdili da se vodstvo festivala, koje čine Dunja Ivana Ballon, Anđela Buljan Šiber, Damir Ciglar i Nikola Žinić, uz Davora Bruketu, koji će se ostalima pridružiti naknadno, okupilo na plaži – na kojoj je prije kišne prognoze bio planiran streaming iz glavne dvorane – u netipično opuštenim aktivnostima. Naša je redakcija pribavila i dokazni materijal, fotografije za koje je zaslužna Lorna Kijurko, koji vam ovim putem prenosimo. Tko u međuvremenu vodi brigu o festivalu, nije poznato.

Izvrsne organizacijske vještine ne mogu utjecati i na vremenske uvjete, ali organizatori ovoga neobičnog festivala smatraju da je najvažnije kvalitetno iskoristiti svaku situaciju, makar to bilo i uživanje na plaži uz kišu.

No kiša je zapravo izvrstan saveznik komunikacijske industrije jer će pripomoći u onome što malo kome uspijeva: okupljanju inspirativne DK zajednice pod istim krovom. Već svi znaju da Dani komunikacija vole i mrze komunikacijsku industriju, a vole i izvrsnu atmosferu, koju će, uz 190 kvadratnih metara LED ekrana u glavnoj dvorani te brojne sadržaje, upotpuniti i prošireni festivalski prostor, koji uključuje i nove lokacije streaminga iz glavne dvorane: u Šumici pod zelenim krošnjama na -2 etaži hotela, u lobbyju ispred glavne dvorane te u klubu, uz kavu i dobro društvo. Streaming na plaži, čini se, čekat će bolje vrijeme.


Pročitajte više: Dani Komunikacija vraćaju se s humanitarnom notom – rezervirajte svoje mjesto pod suncem


Klasičan konferencijski stil je strahovito dosadan

Ne mrzimo mi klasični konferencijski štih, samo nam je strahovito dosadan, moglo se čuti kako na plaži govori Dunja Ivana Ballon, izvršna direktorica HURA-e i Dana komunikacija.

Da ništa nije klasično na festivalu potvrđuju i predavači s kojima će se sudionici družiti ove godine: James Victore, profesionalni hellraiser, autor svjetskoga bestsellera Feck Perfuction, umjetnik koji je izlagao u MoMA-i i Louvreu te dizajner koji diže prašinu na svakoj pozornici na kojoj nastupi.

Informacije o sudjelovanju potražite na službenim stranicama Dana komunikacija

Foto: PR 

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

konferencija žene u znanosti medicini i farma biznisu

Dolazi konferencija “Žene u znanosti, medicini i farma biznisu” – Stare...

Iako u Hrvatskoj žene čine 49 posto zaposlenih u znanosti njihov udio na vodećim pozicijama je još uvijek zanemariv​. Farmaceutskoj industriji kronično nedostaje...
- Advertisment -