Regionalni lider za digitalnu transformaciju stiže na Digital Takeover i otkriva kako se uspješno prilagoditi promjenama

Branislav Vujović, osnivač i predsjednik tvrtke New Frontier Group te gostujući predavač na  IEDC – Poslovnoj školi Bled na nadolazećem Digital Takeoveru kojeg organizira 24sata, održat će predavanje na temu „Digital Business Models and Value“ u kojem će otkriti zašto je važno razumjeti promjene u digitalnoj ekonomiji, kako ih iskoristiti te koji su njeni osnovni elementi.

Prilagodba promjenama

Vujović će govoriti i o tome koje od spomenutih elemenata naše kompanije već posjeduju i kako bi ih mogle iskoristiti za kreiranje vrijednosti u digitalnoj ekonomiji. Objasnit će publici i što je pravi put za inoviranje te kako unaprijediti i prilagoditi sve elemente poslovnog modela promjenama koje donosi digitalna ekonomija.

Dotaknut će se i najčešćih prepreka koje vode neostvarivanju planiranog rezultata prilikom digitalne transformacije. Stavit će poseban naglasak na određene industrijske grane za koje je neophodno shvatiti kako je promjena iz industrijskih u digitalne ili hibridne poslovne modele danas imperativ, ali je imperativ i za biznis u cijelosti.

Vodeći u regiji

Vujović na IEDC-u, jednoj od najuglednijih poslovnih škola na svijetu za razvoj visokog menadžmenta, od 2016. godine drži radionice o digitalnoj transformaciji. U svom radu fokusiran je na temu digitalne revolucije i utjecaj koji ona ima na industrijska poduzeća, s naglaskom na razliku između optimizacija postojećih poslovnih procesa i stvaranja nove digitalne strategije za povećanje vrhunskih rezultata, kako prihoda tako i dobiti.

Prije osnivanja New Frontier Group, bio je na funkciji višeg potpredsjednika tvrtke Computer Associates (CA) te kasnije kao regionalni menadžer u kompaniji EMC. Njegova tvrtka danas ima preko 2400 visoko kvalificiranih zaposlenika u 15 zemalja diljem svijeta, a u Srednjoj i Istočnoj Europi slovi za lidera u smislu pomaganja poduzećima da iskoriste mogućnosti digitalne ekonomije za gospodarski rast.

digitalna transformacija

New Frontier Group je prošle godine Jadranski Beyonde savez 4.0 u Ljubljani dodijelio nagradu za najbolju regionalnu tvrtku u sferi digitalne transformacije. Vujović je u ulozi predsjednika te brzorastuće firme usmjeren na inovacije, digitalnu transformaciju, strategiju spajanja i preuzimanja te odnosu s investitorima, a svoje bogato iskustvo u digitalnom poslovanju predstavit će upravo na najvećoj regionalnoj digitalnoj konferenciju, Digital Takeoveru, 12. ožujka u zagrebačkom Cinestaru Branimir centra.

Edukacija s ciljem efikasnosti

Ovogodišnja konferencija donosi bogati program s renomiranim domaćim i internacionalnim stručnjacima i liderima digitalne transformacije te prezentira širu sliku digitalne transformacije i najnovije trendove.

Poseban fokus konferencije stavljen je na edukaciju, inspirativne primjere i uspješna konkretna rješenja za razvoj kompanija koje se digitalnom preobrazbom mogu u punom kapacitetu tržišno pozicionirati te biti efikasni u postupku i efektivni u rezultatu. Digital Takeover nastavlja svoj vodeći status jedinstvenog projekta u regiji, a posjetitelje očekuje bogat cjelodnevni program uz niz predavanja, panel diskusija i interaktivnih inovativnih formata. Ekskluzivni edukacijski partner konferencije je IEDC-Poslovna škola Bled.

Budite korak ispred promjena u digitalnom svijetu i osigurajte svoje mjesto već danas. Redovna cijena kotizacije iznosi 2.400 kn do 3. ožujka, a last minute 2.800 kn.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više