Dijana Kobas Dešković za Mamforce dobila Generali Alumni Achievement Award poslovne škole Bled

Poslovna škola Bled dodjelila je Dijani Kobas Dešković ovogodišnju Generali Alumni Achievement Award za projekt MAMFORCE. Alumni Achievement Award utjelovljuje posebno priznanje za istaknuta individualna postignuća, leadership  i doprinos zajednici. Tradicionalno se dodjeljuje od 2011. godine, a Dijana je jedina ovogodišnja dobitnica iz Hrvatske.

Ovogodišnja prestižna nagrada IEDC – Poslovne škola Bled stigla u Hrvatsku

„Dijana je razvila MAMFORCE, inovativan pristup obiteljskoj odgovornosti i ravnopravnosti spolova koji može značajno promijeniti kulturu u tvrtkama sudionicama projekta“, istaknula je u objašnjenju razloga za nagradu prof. dr. Danica Purg,  direktorica i dekanica IEDC-Poslovne škole Bled.

Inače, hrvatski menadžeri, članovi Alumni kluba IEDC – Poslovne škole Bled, okupit će se na tradicionalnom božićnom poslovnom događanju, u  četvrtak 1. prosinca 2016. godine u prostoru „Kluba književnika“, Trg bana Josipa Jelačića 7/I kat, Zagreb. Glavna je tema službenog dijela događanja – uloga, transformacija i fleksibilnost menadžera i lidera u dinamičnom promjenjivom poslovnom okruženju 21. stoljeća.

nagrada IEDC

Događanje započinje predavanjem na temu “Od iskustva do potencijala – kako se danas ocjenjuju i procjenjuju lideri”, koje će održati gđa Orsolya Oszabó, predstavnica tvrtke Egon Zehnder, jedne od vodećih svjetskih HRM tvrtki za pronalaženje kadrova u top menadžmentu.

Slijedi predstavljanje novog projekta “Connect/Select” – povezivanja Kluba s vodećim Human Resource Management tvrtkama lokalno, regionalno i globalno, koje su ujedno i suradnici na projektu.

Zatim slijedi prezentacija programa edukacija u 2017. godini na temu primjene digitalizacije od osobnog razvoja do svakodnevnog poslovanja, u partnerstvu s tvrtkom Degordian – liderom u digitalnom marketingu i neovisnoj produkciji.

Očekuje se dolazak velikog broja predstavnika Poslovne škole Bled, članova diplomatskog zbora, menadžera i poduzetnika.

nagrada_IEDC_1

Alumni klub IEDC – Poslovne škole Bled okuplja više od 500 vodećih menadžera iz Hrvatske koji su pohađali MBA program na IEDC Poslovnoj školi Bled, a na ovom događanju nastavljaju razmjenu informacija, znanja i iskustava, najpoznatije i najinovativnije poslovne škole u ovoj regiji.

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Sabor odlučio; euro od 2023. Službena valuta u RH

Zastupnici u Hrvatskom saboru nakon prošlotjedne rasprave odlučivali su o nekoliko baznih prijedloga zakona. Oporbena inicijativa o raspuštanju Sabora nije prošla...