Dragana Josipović nova je direktorica Futura DDB agencije u Zagrebu

Nakon 25 godina iskustva u agencijskom svijetu, Dragana Josipović preuzima vođenje agencije Futura u Zagrebu. Josipović je do sada obavljala ulogu direktorice poslovnog razvoja, a vođenje Future predao joj je suosnivač i suvlasnik, Marko Vičić.

„Bez Dragane, uspjeh Future, ne bi bio onakav kakav jest”, naglašava Vičić.

Radila za McDonald’s, Peugeot, Radensku…

Dragana ima više od 25 godina iskustva u agencijskom svijetu. Karijeru je započela u Publicis Groupe u Beogradu, nakon čega se 2000. godine pridružila agenciji Futura DDB u Ljubljani, gdje je od samog početka bila zadužena za najveće međunarodne i domaće klijente poput McDonald’sa, Peugeota i Radenske. Popisu poslova koje je obavljala u Ljubljani, 2021. godine dodala je ulogu regionalne direktorice poslovnog razvoja u Zagrebu.

“Agenciju preuzimam u izvrsnom stanju – posljednje tri godine bilježimo stabilan rast od 30% godišnje i s istim visokim ambicijama gledamo prema budućnosti“, poručuje novopečena direktorica.

Objašnjava sa prioritet i dalje ostaje izgradnja jakog tima koji će uspješno rješavati poslovne izazove klijenata, kao i jačanje veza i širenje poslovanja s postojećim klijentima.

direktorica Futura DDB zagreb
direktorica Futura DDB zagreb – 2

Pročitajte više: Možemo raditi kvalitetniji marketing ako se otvorimo mogućnostima umjetne inteligencije


Sklopila velike suradnje

“Postali smo poželjan partner klijentima koji imaju snažno regionalno prisustvo i cijene izvrsnu uslugu koju usklađeno pružamo na svim tržištima regije. Komunikacijska rješenja koja direktno utječu na poslovni rast klijenata, izgradnja jakih, relevantnih brendova koji ostavljaju trag u životima potrošača te izvrsna usluga klijentima, ostaju stupovi na kojima ćemo graditi i u budućnosti”, kaže Josipović, direktorica Future DDB-a u Zagrebu, koja će i dalje brinuti o poslovnom razvoju na razini cijele grupacije Futura.

Dragana je do sada radila s regionalnim klijentima, posvetila se razvijanju tima te na povezivanju i stvaranju sinergije s ostalim partnerskim agencijama u regiji. Rezultat tog rada odražava se u sklopljenim partnerstvima s klijentima poput Studenca, Pepca, Honora i Unilevera. Ulogu direktorice zagrebačkog ureda preuzela je nakon tri godine.

Vičić kaže kako ne sumnja da je zbog Draganine stručnosti, energije i vođenja ured u Zagrebu u dobrim rukama.

“Njezina nova uloga je dobitak kako za grupu Futura, tako i za cjelokupno regionalno tržište marketinga”, zaključuje.

Foto: PR

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

Konferencija za poduzetnice Hvar

Poduzetnice, na Hvaru pričamo o važnim aspektima poslovanja i problemima turizma

Poduzetnice se svakodnevno susreću s morem briga. Žele li malo 'odmoriti' i uz društvo ambicioznih i uspješnih žena poput njih razgovarati...
- Advertisment -