Instagram profili s najboljim idejama za dizajn interijera

Nemate visok budžet, a htjeli biste malo preurediti stan? Ideja ima na pretek, samo je potrebno pronaći one koje odgovaraju vašem stilu, željama i mogućnostima. Nije potrebno raditi velike preinake, jer izmjenom detalja već ćete postići zamjetnu promjenu interijera. Donosimo neke Instagram profile čijim se vizualno privlačnim objavama možete inspirirati.

Ideje za dizajn interijera u skandinavskom stilu

Ovaj profil objavljuje fotografije interijera dizajniranih u skandinavskom stilu. Prate ih zajedničke karakteristike poput svjetlog drva, bijele boje, velikih, otvorenih prostora ispunjenih svjetlom i mnogo, zaista mnogo fotografija kuhinja. Prevladavaju detalji u boho stilu, koji daju kontrast oštrim linijama namještaja i neutralnim bojama poput sive i bež.

dizajn interijera ideje 2

Zasigurno će barem jedna od ovih objava poslužiti kao inspiracija u podizanju vlastitog interijera na novu, zavidniju razinu.


Pročitajte više: Kako urediti dom u mirno mjesto bez stresa? Savjet nam je dala i naša dizajnerica Dunja Franjić Bubek


Biljke kao dio dekora?

Drugi profil koji preporučujemo sadrži objave interijera, naravno, no u malo drugačijem stilu. Tepisi, podlošci, pa čak i lusteri od pruća prisutni su u velikom broju. Uz to, prostori su ispunjeni cozy dodacima poput mekanih jastuka različitih tekstura, dekica i biljaka. Mnogo biljaka.

dizajn interijera ideje 1

Uz to, ovaj profil ima i video sadržaje koji prikazuju diy ideje za uređenje i prepravke u životnom prostoru.


Pročitajte više: Jednostavno ih je održavati – sobne biljke koje su ukras svakom domu


Savjeti i ideje na ovom profilu

Indie boho nest Instagram je profil jedne majke dvoje djece koja prikazuje vlastiti dom. Uz mnoštvo videa detalja i uređenja, ova poduzetnica dijeli diy savjete.

dizajn interijera ideje 3

Uz to, rado odgovara na upite pratitelja i ne krije da je njen dom ponekad neuredan, a kuhinja u rasulu. Sve je to dio života. Njen je stil uređenja specifičan te se bazira na prirodnim materijalima poput drva, metala i prući. Taj boho element balansira odabirom neutralnih boja, jer u njenom domu prevladava bijela, s detaljima u zemljanim tonovima. Metal je uvijek u crnoj boji. Neizostavne su biljke, one su pluća svakog doma.

Žuta fasada – zašto ne?

Ova nestašna blogerica koja se krije pod Instagram profilom Happy enchanted home prikazuje kako je viktorijansku kuću iz 1882. preuredila i modernizirala. U objavama ne nedostaje DIY pokušaja, nekih manje, nekih više uspješnih.

dizajn interijera ideje 4

O njenom karakteru i preferencama pri uređenju životnog prostora svjedoči činjenica da je odabrala žutu fasadu za svoju kuću, odabir koji je izazvao negodovanje mnogih. Vibrantnost, boje, biljke i nesvakidašnja kombinacija namještaja ono su što možete očekivati ako zapratite ovaj profil.

Čak i ako se ne odlučite na preuređenje ili nemate za time želju ni potrebu, ljudi kao vizualna bića traže ovakav sadržaj. Zato Instagram i jest toliko popularan. Tko ne voli listati i gledati dizajn interijera i lijepo uređene stanove, kuće, dvorišta ili terase?

Foto: Instagram indie.boho.nest/happyenchantedhome/lifeonstillwaterlane

POVEZANI ČLANCI

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

- Advertisment -