Perspektivna poduzetnica godine Petra Mesarić predstavila liniju dizajnerske rasvjete

SmartWay, tvrtka Petre Mesarić, naše ovogodišnje dobitnice nagrade za perpektivnu poduzetnicu, ostvarila je poslovnu suradnju s hrvatskom modnom dizajnericom Aleksandrom Dojčinović. Rezultati su po prvi puta predstavljeni na njenoj šestoj samostalnoj modnoj reviji koja se održala 20. studenog 2018. godine u Zagrebu.

Šareno, pročišćeno i luksuzno

SmartWay je ove jeseni započeo s uvođenjem novog asortimana proizvoda i usluga pod nazivom SmartDesign, čiji je naglasak na personaliziranoj dizajnerskoj rasvjeti koja se prilagođava svakom privatnom i poslovnom prostoru.

U sklopu SmartDesign asortimana nalaze se tri linije dizajnerske rasvjete, različite po svojem pristupu i dizajnu. Prva linija naziva se Happy SmartDesign, a uključuje dizajnerske lampe razigranog dizajna prepune boja i motiva. Sljedeća je Business SmartDesign linija obilježena modernim, industrijskim dizajnom, a posljednja linija Luxury SmartDesign sadržava različite luksuzne dizajnerske lampe specifičnog modnog izričaja.

Ova vrlo neočekivana suradnja moderne IT i energetske tvrtke i modne dizajnerice nastala je s ciljem dodavanja vrijednosti i kreativnosti dizajnerskim lampama.

“Suradnja s Leilou i Aleksandrom Dojčinović naš je iskorak u luksuzni segment koji nam je otvorio vrata u novo područje poslovanja, a to je izrada dizajnerske rasvjete“, rekla je dr.sc. Petra Mesarić, CEO u SmartWayu.

dizajnerska rasvjeta
Petra Mesarić

Dva modela

Aleksandra potpisuje dizajn stolnih lampi koje su dio Luxury SmartDesign linije SmartWay dizajnerske rasvjete, a na reviji su predstavljene dvije lampe Leilou dizajna– „Luxury One by Alex“ i „Luxury Two by Alex“.

Postolje lampi izrađeno je od prirodnih koralja, a sjenilo od kvalitetne Barrisol tkanine, od koje je sašivena i haljina predstavljena na reviji. Haljina će nakon revije biti izložena u francuskom muzeju printanog tekstila „Musée de l’Impression sur Etoffes“.

„Na samoj sam reviji unutar Kockice s mojom ekipom iz SmartWaya osmislila drugu kockicu, kao posvetu svim malim i velikim izvoznicima koji vape za identitetom na kojem svi skupa napokon moramo početi raditi, a ne uvijek biti druga liga gdje god da krenemo“, poručila je Aleksandra Dojčinović, kreativna direktorica i vlasnica branda Leilou.

Foto: SmartWay

POVEZANI ČLANCI:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentiraj

Unesite svoj komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Pročitajte više

porezne obveze OPG-a

Koje su porezne obveze OPG-a?

Poljoprivrednici koji su bili upisani u Upisnik poljoprivrednih gospodarstava do 1. studenog 2010. godine bili su oslobođeni plaćanja doprinosa za mirovinsko...